Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bára (17) šla večer ven, už se nevrátila: Pomozte zoufalé rodině dívku najít!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: geo - 
14. listopadu 2013
18:11

Zoufalá rodina pátrá po zmizelé Barboře Trachtové (17) z Červených Peček. Z domova odešla minulý pátek večer, naposledy byla viděna den na to v Kolíně.

Bára odešla v pátek večer z domu a neřekla s kým a kam jde.  V sobotu 9. 11. Večer byla viděna v Kolíně na zimním stadionu. Dále už nejsou o dívce žádné zprávy. 

Policie a rodina prosí o pomoc. Bára je 155 cm vysoká, má zelené oči a rovné hnědé vlasy. Na sobě měla modré džíny, černý svetr, černou bundu s kožešinou a kapucí, černo-zlaté boty Adidas.

V případě jakéhokoliv poznatku k pohřešované osobě informujte Policii ČR na tísňové lince 158 nebo na čísle kolínských kriminalistů 974 874 465 - 475.

snezny.levhart ( 24. listopadu 2013 20:38 )

...i kdyby se měl dát dohromady další extra tým, nebo bude ještě pěkné dusno!

snezny.levhart ( 24. listopadu 2013 20:35 )

I když odhlédnu od husté databáze asi 30 žen (kterou dal dohromady Blesk, čímž poukázal na další závažný a obsáhlý problém v posledním vývoji české kriminality - bravo), jež se v ČR ztratily za pouhé cca 4 měsíce a stále jsou nezvěstné - s minimálním zájmem orgánů i "médií" - nějak hustě se tu v poslední době ztrácejí beze stopy dívky kategorie 17 - 19 let... Pokud se nepletu, jde za poslední cca 2 měsíce již o pátý - šestý případ, aniž by nás přitom kompetentní instituce alespoň minimálně informovaly o novém vývoji v těchto případech: co se to tady hergot děje? Lidi se tady, především kolem Prahy, resp. ve středních, severních a východních Čechách, ztrácejí po desítkách - ale každému je to u zadku? Vyšetřuje vůbec někdo tak závažné jevy, kde nesporně běží o lidské životy - když má policie tolik času opruzovat v botanických speciálkách, jen v rámci tržní "zakázky" odporné farmaceutické lobby?! A když jsou už kompetentní orgány tak neschopné, že ani přes měsíce "pátrání" (pátrá se ale vůbec...?) nemají patrně v rukou vůbec nic - kdy se alespoň přestanou chovat sprostěji, než cenzoři z Ruďasu, a začnou o tomto prudce vzrůstajícím, všeobecném ohrožení všech obyvatel ČR a především žen, laskavě informovat širokou veřejnost, jak jim velí zákony?! Tak myslím, že především na pražské kriminálce je ona žalost ve skluzu ve výsledcích potírání nejtěžší kriminality, cítit na sto honů - div už to neuzrálo na bezpečnostní řadu státu. Takže, koukejte se už tam již urychleně vzpamatovat, a místo toho srdcervoucího, leč nekonečného, 6 let starého bulvárního kýče - zastíracího seriálu o ztracené britské dívence Maggie, koukejte už konečně vysolit mnohem důležitější fakta - o tom, kolik jste už vypatrali z těch cca 50 Češek, které vám tu zmizely za poslední půlrok !!! Co Proboha pátračka a lebkouni?! - Jako, touhle supervážnou situací, resp. novým, značným, obecným kriminálním nebezpečím, se v tomhle bordelu někdo z kompetentů už konečně začne zabývat jako prioritou,

hofihofi ( 15. listopadu 2013 02:28 )

Kdo nadava uz nevi kudy kam,znama vec.

drakoska11 ( 15. listopadu 2013 02:07 )

drakoska11 ( 15. listopadu 2013 02:06 )

No, takhle to možná (pravděpodobně) funguje ve Vaší rodině. Já mám dvě dospělé děti a když chtěly jít kamkoliv, řekly mi to. Někdy (když věděly, že bych nesouhlasila) mi poslaly alespoň zprávu kde jsou a kdy přijdou. Nemusela jsem se o ně bát.

Zobrazit celou diskusi