Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Černý víkend pražských taxikářů: Jeden srazil chodce, druhý motorkářky

Autor: ČTK, lm - 
10. listopadu 2013
10:27

Druhá listopadová sobota byla černým dnem pro pražské taxikáře. Bourali hned dva. Jeden v pražský Kunraticích srazil chodce na přechodu. Druhý se v centru Prahy střel s motorkou.

Osobní automobil Kia Cee'd se v sobotu večer střetl v pražské ulici U Kunratického lesa s mužem přecházejícím přechod pro chodce a způsobil mu velmi vážná zranění. Chodec navzdory úsilí přivolaných záchranářů zraněním v sanitce podlehl.

„Jel jsem na zelenou a on mi tam už za přechodem vběhnul. Jen jsem ho zahlédl a přišla rána,“ řekl otřesený řidič taxíku pro server tn.cz. Zákazníci přepravy újmu na zdraví neutrpěli.

Policisté v místě tragické nehody uzavřeli komunikaci v obou jízdních pruzích, po dobu vyšetřování dopravní nehody byl provoz na komunikaci omezený. Celou událostí se zabývají vyšetřovatelé z odboru vyšetřování dopravních nehod.

Taxík boural i v centru Prahy

V noci na dnešek došlo také dopravní nehodě vozu taxislužby v pražské Korunní ulici. Řidič vozidla se střetl s motocyklem, na kterém cestovaly dvě ženy. Spolujezdkyně byla při nehodě zraněna a musela být předána do péče přivolaných záchranářů.

horstfuxteleshop ( 11. listopadu 2013 07:22 )

Však on jim pan Babiš zvedne platební a daňovou morálku, xindlum.

Zobrazit celou diskusi