Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děsivé foto z Kladenska: Tohle kamioňák nemohl přežít!

Autor: ČTK, lm - 
9. listopadu 2013
12:02

Na Kladensku dnes ráno havaroval kamion. Hrozivě vypadající čelní náraz do pilíře mostu řidič neměl šanci přežít. Doprava byla kvůli zaklíněnému vozu odkloněna. Most bude muset zkontrolovat statik.

Při nárazu do mostního pilíře na silnici I/7 poblíž Tuřan na Kladensku dnes ráno zemřel řidič kamionu, který převážel osobní auta. Silnice bude kvůli vyprošťování nákladní soupravy zhruba do 13:00 uzavřena. Řidiči musejí jezdit po objížďce. ČTK to dnes řekly mluvčí středočeské policie Soňa Budská a hasičů Lenka Kostková.

Nehoda se podle Budské stala kolem 6:30 ve směru na Chomutov. Policisté dopravu odklánějí na 24. kilometru, řidiči se na silnici vrátí zpět na 27. kilometru. Příčiny a další okolnosti nehody zjišťují policisté. Podle Budské byl na místě například soudní znalec, který se zabýval tím, jestli na kamionu nebyla technická závada. Technický stav mostu také dopoledne posuzoval statik. "Most je v pořádku," dodala Budská.

Nákladní souprava převážející devět aut je zaklíněná po mostem. "Na odstranění se stále pracuje," uvedla kolem 12:30 Budská. Podle informací ČTK řidič narazil do mostního pilíře v plné rychlosti při sjíždění ze silnice. "Lékař na místě konstatoval smrt," uvedla Kostková.

Nehoda se stala na dvouproudé silnici I/7 u sjezdu na Lotouš. Na silnici I/7 navazuje rychlostní silnice R7 se čtyřmi pruhy. Tento tah je jednou z hlavních spojnic Prahy s Chomutovem a hranicemi s Německem.

Druhá tragická nehoda se na stejném silničním tahu stala dnes před polednem, když při čelním střetu dvou osobních aut na osmém kilometru rychlostní silnice R7 u Stehelčevsi na Kladensku zemřel jeden člověk. Nehoda si vyžádala také jednoho těžce zraněného.

honza1980 ( 10. listopadu 2013 14:46 )

Koukám jací jste chudáčkové nedávno jsem u nich jezdil. Umíte jen urážet hnusáci. Rodině přeji upřimnou soustrast.

dekatlon.je.tchurak ( 9. listopadu 2013 18:52 )

já jsem v pohodě čurá.čku ale ty už máš nervýky co MUHEHECHECHÉÉ

dekatlon.je.tchurak ( 9. listopadu 2013 18:02 )

hele čurá.čku volá tě na hřbitově tvoje postižená matka prej jí máš okamžitě vyměnit posrá.vačky

dekatlon.je.tchurak ( 9. listopadu 2013 17:59 )

vemeno.decathlon ( 9. listopadu 2013 17:40 )

a na co ty máš papíry? leda tak na hlavu debile

Zobrazit celou diskusi