Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kvůli penězům uřízl podnikateli penis: Agenti FBI ho zadrželi v Praze!

Spolu s americkými kolegy z FBI se českým policistům podařilo dopadnout v Praze člena nebezpečného gangu
Spolu s americkými kolegy z FBI se českým policistům podařilo dopadnout v Praze člena nebezpečného gangu  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, lm - 
9. listopadu 2013
10:52

Agenti americké FBI zasahovali v Praze! Zadrželi muže, který se podílel na brutálním případu únosu. Spolu s kumpány mučili majitele lékárny, dokonce mu uřízli penis!

Americké úřady v této souvislosti obvinily celkem čtyři lidi mimo jiné z vážného ublížení na zdraví, mučení a loupeže. Případ se týká loňského přepadení majitele specializované lékárny v Kalifornii, ve které se prodává marihuana pro lékařské účely. Pachatelé muže unesli a chtěli se dostat k penězům, které údajně skrýval. Dva z podezřelých byli zadrženi v pátek v kalifornském Fresnu, třetí pak o den dříve v České republice, informovala agentura Reuters. Čtvrtý pachatel byl dopaden již loni.

K trestnému činu došlo loni na začátku října, únosci majitele lékárny odvezli z jeho domu do pouště. Mučili ho a mimo jiné mu uřízli penis, a tak se ho snažili donutit, aby jim prozradil, kde ukrývá peníze.

Majitel kalifornské lékárny únos i ublížení na zdraví přežil, musel být nicméně velmi dlouho hospitalizován. Jak uvedla policie, únosci z místa činu utekli i s jeho poškozenými genitáliemi, lékaři je tak již nemohli přišít zpátky.

Muž, který měl celý útok naplánovat, Kyle Shirakawa Handley, byl dopaden již loni na konci října a od té doby je ve vazbě. Další dva podezřelé, Ryana Anthonyho Kevorkiana a Naomi Josette Kevorkianovou zadržela policie v pátek.

Ve čtvrtek byl pak v České republice dopaden i čtvrtý pachatel, Hosejn Najerí, který těsně po činu odcestoval do Íránu. Přes Prahu se nyní snažil dostat do Španělska za rodinou. Muže zadrželi policejní pátrači zvaní »Lovci lebek«. Nyní se jedná o jeho vydání. Všem čtyřem pachatelům hrozí v případě odsouzení až doživotní vězení.

Nezmohl se na obranu

Lupič se na pražském letišti podle policie vůbec nezmohl na odpor, zadržení bylo rychlé a profesionální. „Zadržení cizince proběhlo bez nejmenších komplikací a podle slov kriminalistů byl muž jednáním české policie překvapen,“ uvedla mluvčí. Agenti FBI, kteří českou policii kontaktovali se žádostí o pomoc, byli sice v Praze, na samotném zadržení pachatele se ale nepodíleli.

Video  Video ze zatčení člena gangu v Praze, na kterém s FBI spolupracovali i čeští kriminalisté  - Policie ČR
Video se připravuje ...

akko ( 10. listopadu 2013 10:14 )

Jestli opravdu udelal to co tady pisou,tak mu preju hezkou a dlouuuuuuhou "dovolenou" a at si poradne "uzije" penisu (ne sveho)...bude se mit dobre...

zabibol ( 10. listopadu 2013 08:58 )

Už aby FBI začla zatýkat komunisty.

dekatlon.je.tchurak ( 9. listopadu 2013 20:42 )

wimrd bude spíš tvůj poje.baj fotr ty kozomr.de

dekatlon.je.tchurak ( 9. listopadu 2013 20:39 )

táák táák

gabreta ( 9. listopadu 2013 18:42 )

No neříkejte ještě HOP,aby naši skvělí právníci nerozhodli o propuštění s tím,že je málo důkazů a že vyšetřováni budou na svobodě.Vspomeňte na Katarskýho prince,Vora v zákoně z ruska a jiné jasně usvědčené a propuštěné lumpy.A to nemluvím ani o našich gaunerech z politiky!Já už u nás nevěřím v žádný právo!!

Zobrazit celou diskusi