Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr K. a video o nenávisti: Odsoudili mě jako vraha!

Petr K. promluvil o tom, jak reagují na jeho návrat do Česka lidé kolem něj
Petr K. promluvil o tom, jak reagují na jeho návrat do Česka lidé kolem něj  (Autor: Facebook, archiv Blesku)
9. listopadu 2013
05:00

Z Petra K. se stala celebrita. Nechtěná - kvůli tragickému příběhu, který sleduje široká veřejnost. Řada lidí ho podporovala během jeho nuceného pobytu v Egyptě a podporu mu vyjadřují i nadále. Najdou se však tací, kteří stále pochybují. A přemítají o tom, zda má manžel Moniky a otec Klárky skutečně svědomí čisté. Petr K. na lidi, kteří ho předem odsoudili, po návratu do Česka sám často naráží.

"Jsou lidé, co mě osloví a řeknou, že mi celou dobu drželi palce," říká Petr K. na dotaz Blesku, zda ho nyní poznávají lidé na ulici. Ze vždy pečlivě nagelovaného a upraveného otce tragicky zesnulých Češek je nyní v řadě případů střed pozornosti. Ozývají se samozřejmě hlasy, ať Petra K. nechají všichni být. A i on by za to patrně byl rád. Jenže zároveň je řada lidí netrpělivých, jak tohle celé dopadne. A jestli se dozvíme pravdu, co se v osudnou noc na hotelovém pokoji v oblíbeném letovisku Hurghada stalo.

Petr K. od otravy své rodiny přitom musí čelit i atakům, že to byl on, kdo za smrt bloďatých andílků Moniky a Klárky může. Podobné výčitky neustaly ani poté, co se Petr K. konečně vrátil z egyptského "vězení" domů. "Kdybych tohle nezažil, tak bych ani nezjistil, kolik je nenávisti mezi lidma, když můžou člověka odsoudit, ani by mě někdy viděli... Prostě odsoudili mě jako vraha," říká Petr K. A nadále odmítá, že by s tím měl cokoli společného. Rozpolcení jsou však i lidé v místě, kde pracuje - v nošovické automobilce. 

Po návratu do Česka pak již sebral odvahu i k tomu, aby zašel na hrob své rodiny. Krátce po Dušičkách. Doufá prý, že se zjistí, kdo Moniku a Klárku otrávil. Sám však figuroval v egyptském vyšetřování jako jeden z podezřelých. A vysvětlovat bude mít co i české policii. Zároveň však prý doufá, že se mu podaří své jméno od spekulací očistit.

Video  Petr K. o nenávisti  - Etienne Bláha, Ondřej Rybár
Video se připravuje ...

Video  Petr K. o plánech do budoucna a celém případu  - Blesk - Ondřej Rybár, Etienne Bláha
Video se připravuje ...

irmma ( 9. listopadu 2013 20:32 )

Jenže on řekl, že se s tím přeci nebude tahat.To je dost podstatný rozdíl.

kajenka52 ( 9. listopadu 2013 20:14 )

ani ja

kajenka52 ( 9. listopadu 2013 20:14 )

armat, nepochopil si môj príspevok,škoda

sleepless ( 9. listopadu 2013 20:12 )

Nechápem ako tento človek dokáže poskytovať interview rovno nad hrobom, ktorý ešte ani ´´nestihol vychladnúť´´.... Bez emócií, akoby tam boli zahrabané dva psy...

marmat ( 9. listopadu 2013 18:58 )

kajenka52: VAŠE STAROSTI NA NAŠI HLAVU...Toto "v š e" máte pouze od PK ! Co takhle sdělení lékaře, že obě ležely na zemi a Monika měla na očích masku na spaní !? KDYŽ TOTIŽ UMÍRÁTE NA OTRAVU KYANIDEM SLEPNETE... Bolest očí a špatné vidění řešila "touhou" usnout ? JINAK pan KRAMNÝ JE ROBOT BEZ EMOCÍ a především jakékoliv sebereflexe... Každý by určitě zmínil, že měl zavolat lékaře, po VYBLITÍ coly probudit je, aby to nepily...... Zkrátka SEBE DO VINY ZA SMRT NEZAHRNUJE a nikdy NEZAHRNOVAL ani slovem !!!

Zobrazit celou diskusi