Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Otec chtěl neposlušného syna (†19) naučit lekci, tak na něj zavolal policii: Strážníci ho zastřelili!

Otec chtěl dát Tylerovi (†19) lekci. Zavolal na něj policii. Ta ho zastřelila.
Otec chtěl dát Tylerovi (†19) lekci. Zavolal na něj policii. Ta ho zastřelila.  (Autor: Reprofoto ABC News)
Autor: shp - 
8. listopadu 2013
22:50

Tyler Comstock (†19) z americké Iowy nevycházel s otcem dobře a když mu odmítl koupit cigaretu, naštval se mladík tak, že tátovi ukradl auto. Otec se rozhodl, že synovi uštědří lekci a zavolal na něj policii. Ta ho v autě zastřelila.

Tyler se choval často jako spratek, který by si zasloužil nařezat na holou. Když mu odmítl táta James koupit cigarety, ujel s jeho autem. Naštvaný rodič si řekl, že to je již příliš a že by si synek zasloužil za vyučenou.

Na výzvu nereagoval

V hněvu zavolal na policii, že mu byl zcizen vůz. Důsledky ale nedomyslel. Strážníci za ním okamžitě vyjeli a na silnici ho dostihli. Okamžitě ho vyzvali, aby auto zastavil, ale on ujížděl dál.

Chlapce na útěku zastřelili

Po chlapci za volantem začali pálit. Vůz zasáhli šestkrát, dvě střely trefily Tylera, který zraněním podlehl. „Je normální střílet na devatenáctiletého kluka?“ táže se chlapcův dědeček.

dobrotka ( 11. prosince 2013 20:24 )

V USA se s tim neparou: Neuposlechnes - zarves. A je jedno, kolik komu je.

dobrotka ( 11. prosince 2013 20:23 )

Je to jako pres kopirak s tim nasim pripadem, kdy otec zavolal policii, ze mu bylo ukradeno auto.A byl to synek. No a ten si udelal z dalnice zavodni drahu. Taky na vyzvy neuposlechl, nezastavil a ve vysoke rychlosti havaroval a uhorel

dobrotka ( 11. prosince 2013 20:19 )

Ano, takhle je to spravne

cinderella1 ( 9. listopadu 2013 06:31 )

Ten otec to nejak nedomyslel. To ho opravdu nenapadlo co bude nasledovat, kdyz jeho syna zacnou nahanet? Nebo byl presvedceny o tom, ze syn ihned po prvni vyzve pokorne vyleze z auta a vzda se policii? Zivot klukovi uz nikdo bohuzel nevrati a otec si to bude vycitat do smrti smrtouci.

odetka.odetka ( 9. listopadu 2013 05:09 )

Dal mu za vyucenou

Zobrazit celou diskusi