Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chuťovka, dáte si? Láďa Hruška na Nově: Krmí Čechy kuřecími kůžemi

Láďa Hruška nakrmil Čechy nadívanými kuřecími kůžemi, odvrátil tak hrozící hladomor
Láďa Hruška nakrmil Čechy nadívanými kuřecími kůžemi, odvrátil tak hrozící hladomor  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
7. listopadu 2013
23:24

Co se potravin týče, je reportér, Potravinový inspektor a investigativní elita TV Nova Láďa Hruška něco MacGyver. I z takového hnusu, jakým se na první pohled kuřecí kůže zdají být, dokáže udělat pochoutku.

Láďa Hruška myslí nejenom na naše chuťové pohárky, ale i peněženky. Tentokrát totiž divákům prozradil recept na pokrm, který sice nezní vábně, ale hladové žaludky zasytí a kuchaře nezruinuje.

Jednááá póóórcééé za tři káááčéé

„Jedna porce přitom vyjde zhruba na tři koruny,“ láká na děsivě znějící pokrm vždy usměvavý Rey Koranteng. V následné reportáži odborník Láďa Hruška všem ukáže, že se nadívané kuřecí kůže nejenom dají jíst, ale někomu můžou i chutnat.

Kuřecí kůže nikdo nechce

„Kuřecí kůže 5 korun za kilogram nikde nikdo nechce. Myslím, že po dnešku budou všechny vyprodány,“ tvrdí postrach všech supermarketů. Není tomu tak. Dnes jsme se byli podívat v pražských Holešovicích do tří masen a všude jich bylo fůra.

Překvapení strávníci

Se zhotoveným pokrmem nejdřív Hruška odchytává náhodné kolemjdoucí a nabízí jim ho k ochutnání. „To je dobré“ a „Nechutná to špatně,“ říkají překvapení strávníci. Jakmile jim ale Hruška prozradí, z čeho je jídlo zhotoveno, všem se protáčí panenky.

Hruška to se slečnami umí

Jedna ze slečen, které Hruška nakrmil, dokonce poté, co zjistí, že si strčila do pusy kuřecí kůži, začne prchat. Potravinový vševěd z Novy ještě vykřikuje „Nebojte se mě,“ ale mladá žena již mizí v dáli.

Jíst se to dá

Nakonec jeden z možná v současnosti nejpopulárnějších moderátorů Novy přednese recept a nadívané kůže sám připraví. Láďovi se musí nechat, že vařit opravdu umí a nikdy nemíchá jablka a hrušky. Podle nás nejsou nadívané kuřecí kůže žádná lahůdka, ale jíst se to dá.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hanous2 ( 8. listopadu 2013 23:14 )

jééééé,tady je srandaaaa si asi taky vezmu půjčku na párky a gothaj ale nevim jestli my jí daji.v pondělí se jdu zeptat do spořkyyy

hanous2 ( 8. listopadu 2013 23:12 )

jooo????kdyby jenom pařátky a zobáčky...myslím že se tam najdou i jiné specialitky!!!!!!mnááááám

hanous2 ( 8. listopadu 2013 23:08 )

no,třebe na to už brzy dojdeeeee

stupet ( 8. listopadu 2013 22:33 )

Proč by ne? Vypadalo to moc dobře. A u nás se kuře konzumuje taky komplet i s kůží, ať už se dává do omáčky, peče se, nebo do polévky. Nechápu, proč je někdo vyhazuje. Chutnají dobře.

kastelan ( 8. listopadu 2013 20:24 )

"dršťková" polívka z kuřecích kůží je už hodně starej recept, po návratu z restaurace jako snídaně vynikající

Zobrazit celou diskusi