Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Masakr ve Detroitu: Šílenec střílel do zákazníků holičství, tři jsou mrtví

Střelec z místa utekl
Střelec z místa utekl  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
7. listopadu 2013
07:31

Devět lidí ve středu večer postřelil neznámý útočník v americkém Detroitu, když začal pálit do zákazníků místního holičství. Tři muži byli na místě mrtví, šest dalších bylo zraněno, z nichž jeden je v kritickém stavu. Motiv útoku policie zatím nezná. Střelba byla ve středu hlášena i z hlavního města Washingtonu.

Podle očitých svědků střelba v Detroitu vyvolala paniku, lidé začali z okolních obchodů vybíhat na ulici a útočník po nich střílel. Než přijela přivolaná policie, útočník uprchl. Podle listu Detroit Free Press je čtvrť, kde k incidentu došlo, známá jako centrum heren, barů a kasin.

Vyšetřovatelé nevylučují, že útočníků bylo několik. Policie vyhlásila pátrání po dvou automobilech, v nichž údajně ozbrojenci z místa činu odjeli.

Ve Washingtonu týž den zahájil muž ozbrojený pistolí bez zjevné příčiny palbu na skupinu lidí čekajících na autobusové stanici. Postřelil tři muže a šedesátiletou ženu, dva zranění jsou ve vážném stavu. Policisté útočníka zadrželi, bližší podrobnosti ale novinářům nesdělili.

4858 ( 7. listopadu 2013 13:37 )

Nejenom,že to je tady horší-tady se vyhazujou do vzduchu celý baráky i dětima a představa,že v USA žije celý svět včetně všech světových gaunerů a každý má doma aspoň dva colty a dvě brokovnice připadá USA proti nám a Rusku jako klidné místo k žití a nechápu jak to tam tak dobře zvládají

decathlonova-matka ( 7. listopadu 2013 08:31 )

tak to je ,,masakr ve blesku,,

Zobrazit celou diskusi