Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž v Norsku unesl autobus a ubodal v něm tři lidi: Zadrželi ho hasiči!

Autor: shp - 
5. listopadu 2013
08:07

Šílené drama se odehrálo v západním Norsku. Muž (31) tam unesl autobus, ve kterém ubodal tři lidi. Naštěstí byl již dopaden, byli to překvapivě hasiči, kteří ho zadrželi.

Pachatel je podle všeho muž pocházející z Jižního Súdánu. Podezřelý byl zraněný a byl přepraven do nemocnice. Motiv činu je zatím neznámý.

Útočník oběti neznal

Mezi oběťmi byl podle médií řidič autobusu. Policie uvedla, že v autobuse nejspíš nebyl kromě tří obětí a zatčeného muže nikdo jiný. „Předpokládáme, že zadržený je zabil,“ řekl policejní mluvčí k zatčenému. Ke zprávě o zranění muže se nevyjádřil.

Okolnosti tohoto incidentu, který se udál asi 220 kilometrů severozápadně od metropole Oslo, zatím nejsou zcela jasné. „Nic nenasvědčuje tomu, že by se znal útočník a jeho oběti,“ citovala agentura AFP policejní zdroj.

Odvážní hasiči ho zadrželi

První na místě činu byli hasiči, kteří si mysleli, že jde o dopravní nehodu, řekl policejní mluvčí. Právě hasiči podle něj zadrželi násilníka a předali ho přivolaným policistům.

„Autobus byl mimo silnici. Tak jsme zastavili a běželi k němu. Nebylo možné otevřít dveře. Pak jsme viděli uvnitř autobusu člověka barevné pleti. Nejprve jsme si mysleli, že se snaží dostat ven. Ale poté jsme viděli, že chodí s nožem v ruce, a pochopili, že jde o něco zcela jiného,“ řekl očitý svědek, který byl prý u autobusu jako první.

civavalinda ( 5. listopadu 2013 09:18 )

cerny tlamy sem nepatri at se vrazdi v africe !!!!nechapu proc je sem kurva furt poustite

Zobrazit celou diskusi