Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Petr K. (35) se vrátil do Česka: Zavražděné Monice (†36) záhadně zmizel profil na Facebooku!

Autor: shp - 
1. listopadu 2013
11:05

Facebookový profil zavražděné Češky Moniky (†36), kterou i s dcerkou Klárkou na dovolené v Egyptě někdo otrávil, byl od její smrti neaktivní, ale na síti viditelný. Teď, když se její muž Petr (35) konečně vrátil po necelých 93 dnech z Hurghady domů, profil záhadně zmizel...

Záhadná smrt Moniky (36) a její dcerky Klárky je stále zahalena tajemstvím. Jediné, na čem se vyšetřovatelé shodli, je, že byly otráveny. Jejich žaludky byly totiž podle předběžné pitvy rozleptány silným jedem.

Monika o svůj profil pečovala

Monika si vždy zakládala na vzhledu a svými fotkami se pravidelně chlubila na sociální síti. Na profilu si vystavovala i společné fotografie s milovanou dcerkou Klárkou a manželem Petrem.

Petr je konečně doma

Po její smrti na něm přibývaly jen vzkazy přátel, kteří blonďaté krásce přáli, aby odpočívala v pokoji. Manžel Petr se nyní konečně vrátil z nedobrovolného pobytu v Egyptě, kde ho policie zadržovala kvůli vyšetřování a jeho svědectví.

Smazal profil Petr?

Profil Moniky ale najednou záhadně zmizel. Stáhnul ho Petr po svém příjezdu? Jak ale mohl znát její heslo? Měla ho uložené v počítači? Tato záhada má více otázek než odpovědí. Nelze také přesně určit, zda byl zablokován před, nebo po jeho příletu. Dostupný již však není.

tondapraha ( 2. listopadu 2013 16:33 )

A komu ten profil,chybí??Mě teda vubec ne!!A už by jste stou aférou,mohli jít do hajzlu.Novináři by si měli hledět své práce, ane si hrát na pátrače.

babana ( 1. listopadu 2013 12:09 )

Neblbni, nic po něm nechtěj vysvětlit, nebo tady bude mlet ty svoje duchařskopomatené žvásty o jiných dimenzích a podobně.

tigress ( 1. listopadu 2013 12:03 )

tigress ( 1. listopadu 2013 12:02 )

No jo, ale nevysvětlil mi koho Petr nebude tahat do česka. Že by ten facebook??

krampota ( 1. listopadu 2013 12:02 )

A už zase hledají senzaci tam, kde není ! Proč by měla mít na FB profil mrtvá žena ??? Že by to sice mělo být to první, co by měl Petr řešit, jen co se dostane domů, to asi ne, ale něčím začít musí - jak mu asi je, sám v opuštěném bytě, kde mu holky všechno připomíná - nikdy nikdo nemůže nikoho soudit - v těhle chvílích je každého věc, jak se s tím vyrovná !!!

Zobrazit celou diskusi