Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Unesená Hanka a Tonča: Takhle je změnily čtyři měsíce v zajetí!

Autor: shp - 
31. října 2013
12:03

Když únosci zveřejnili dubnové video s unesenými Češkami Hankou (24) a Tončou (25), bylo vidět, že jsou dívky vystrašené, ale doufají, že se dostanou na svobodu. Na nově zveřejněném záznamu ze srpna však dívky jakoukoliv naději ztratily. Je jim špatně, pláčou a loučí se s rodinami.

Po porovnání obou videí se nabízí, že Češky, které byly uneseny v březnu, únosci přemísťují a nedrží je na jednom místě. Na prvním videu z dubna mají zimní bundy, zatímco na srpnovém záznamu je jejich oblečení o poznání lehčí.

Věznili je v horách?

Vzhledem k tomu, že jsou průměrné teploty v dubnu i v srpnu v Pákistánu přibližně stejné, je tedy pravděpodobné, že je únosci drželi nejdříve v horách. Nyní tak činí nejspíše na níže umístěném místě.

Video z 16. dubna 2013

Video /Video se objevilo na internetu, možná je důkazem, že jsou stále naživu!/ - INT
Video se připravuje ...

Jsou pohublé, nemají dostatek jídla

Během čtyř měsíců, které od sebe obě videa dělí, obě Češky viditelně pohubly. Sama Hanka si na nedostatek jídla stěžuje: „Můj zdravotní stav je velmi nestabilní hlavně kvůli jídlu a pití a zhoršuje se.“

Video z 23. srpna 2013

Video Nové a mrazivé video s Hankou a Tončou, dívkami, unesenými ozbrojenci v Pákistánu - /Archiv rodin Hanky a Tonči/
Video se připravuje ...

Dívky únosci oddělili

Na špatném psychickém stavu se podepsalo i to, že je únosci během čtyř měsíců od sebe oddělili. „Mám starost o svoji kamarádku, která byla se mnou, protože nevím, jestli je živá, nebo mrtvá,“ říká v novém video Hanča. Stejně je na tom i její přítelkyně.

Video je útok na city

„Je evidentní, že dívky rozdělili kvůli znemožnění vojenského zásahu,“ tvrdí bezpečnostní expert Andor Šándor. Podle něj se dívky na videu loučí s rodinami, protože je k tomu únosci donutili, aby útočili na city.

o1234 ( 28. listopadu 2013 21:17 )

Pjotri, zná už tvoje plány do budoucna tvůj psychiatr? jinak na důchod se moc netěš.. jsou to bohužel i různé nemoci a problémy způsobené stářím,zeptej se mámy.

o1234 ( 26. listopadu 2013 15:03 )

popelář asi jo.

pjotri ( 22. listopadu 2013 23:20 )

Ja fakt nevim, kam ty na ty svoje rozumy chodis.. Fakt nevychazim z udivu.. Od kdy jezdi v Rakousku s autobusem Pakistanci a Turci??? Ja neznam ani jednoho.. Jo, takhle jugosi, to jo.. Ale Pakistanci jezdi s taxikama v Anglii a Turci s kamionama v Nemecku. A to se spolehni na my informace. Krome toho nemam zapotrebi stat ve fronte na praci. Praci na autobusu sezenu vzdy a vsude. Neni to moc placeny, asi jen 50 litru mesicne, samozrejme cistyho. Z toho je ti, doufam, jasny, proc takovou hudlarinu nedelaji Rakusaci, ale jugosi a Cesi. Ale nestezuju si.. A co hlavne - tesim se na duchod. Asi pred pul rokem odchazel ceskej kolega do duchodu a dostal 1500 ecek. Dobry, ze? Proste se uz tesim..

o1234 ( 22. listopadu 2013 21:11 )

Tak,když tě baví stát ve frontě na práci s Pakistáncema a Turkama,protože ti tam dělají nejčastěji řidiče.ale je to tvoje věc..Asi je jasné ,proč seš jima tak fascinovaný.

o1234 ( 22. listopadu 2013 20:56 )

Asi se nebude usmívat jako na fotce z prázdnin,magore

Zobrazit celou diskusi