Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smutný konec podivného případu: Zemřela dvacetiletá dívka v těle batolete

Po dvaceti letech zemřela dívka uvězněná v těle batolete
Po dvaceti letech zemřela dívka uvězněná v těle batolete  (Autor: repro YouTube.com)
Autor: sch - 
30. října 2013
13:26

Příběh, ze kterého přebíhá mráz po zádech, který je tak těžko uvěřitelný, oblétl celý svět. Dívce, která byla uvězněna v těle batolete, držely palce miliony lidí. Po dvaceti letech podivné „mutace“, kterou si lékaři dokážou jen stěží vysvětlit, Američanka Brooke Greenberg zemřela.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona je název knihy autora Francise Scotta Fitzgeralda, která později i byla zfilmovaná. Vypráví o muži, který se narodí jako starý dědeček a umírá jako malé miminko. Příběh, ač se může zdát neuvěřitelný sebevíc ale zas tak daleko od reality nemá. Podobá se případu dvacetileté Američance Brooke Greenberg.

Brooke trpěla vzácnou poruchou DNA, kvůli které byla celých dvacet let uvězněna v těle batolete. Přes svůj věk ale byla mentálně na úrovni devítiměsíčního až ročního dítěte. Přesto ji rodina zahrnovala láskou.

Brooke zemřela minulý týden, pohřeb se konal v neděli. Proč ale dívenka zemřela, nikdo neví. Vzhledem k jejímu stavu, který lékaři pojmenovali „Syndom X“, byla ale asi jenom otázka času, kdy to její malé tělíčko vzdá. Problémy měly už od samotného narození.

dominikads ( 8. listopadu 2013 17:20 )

Nechtěla bych mít nějak postižené dítě,to raději žádné.,,,,,rodič se s tím nikdy nesmíří,ani se s tím nenaučí žít.,,,,vidět jiné zdravé děti,to musí být příšerné.,,,,nespravedlivé,že tolik lidí mít děti nemůžou.,,,no k tomu se nedá co říct,moc smutné.

brebera ( 31. října 2013 01:07 )

Jen blbni! Ještě to někdo vezme vážně a ty půjdeš první.

szyslak ( 30. října 2013 16:55 )

taky si myslim, alespon bys tu nepsal

maxipesfik ( 30. října 2013 16:29 )

 Takový zmetky mají topit hned.

spenatky ( 30. října 2013 16:16 )

Ty buď rád, že to tak nefunguje, byl bys první na řadě. Takový duševní mrzák jako ty, by neměl šanci přežít. Píšeš přeci o duševní demenci, tvůj případ!

Zobrazit celou diskusi