Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policisté zastřelili chlapce (†13) s plastovým samopalem: 10 vteřin poté, co ho spatřili!

Autor: shp - 
26. října 2013
19:40

Andy Lopez (†13) byl mladý a netušil, že ho může stát život, když si v kalifornské Santa Rose vezme plastový samopal na kuličky. Udělal tu chybu, že když ho spatřili policisté, tak repliku zbraně neodhodil, když ho k tomu vyzvali. Deset vteřin poté, co ho spatřili, do něj totiž začali pálit hlava nehlava.

Policisté si mysleli, že chlapec nese skutečnou zbraň. Vyzvali ho, aby ji odhodil, a když tak během 10 vteřin neučinil, začali do něj podle svědků pálit. Stříleli do něj dokonce i poté, co spadl na zem.

Stříleli do něj, i když byl otočen

Policisté mezitím vypověděli, že k nim byl chlapec zády, takže nepoznali, že mu je teprve třináct let. Přesto do něj začali pálit. Jedinou věcí na jejich obranu tak zůstává, že každá replika zbraně musí mít oranžovou špičku, kterou Lopezova hračka neměla.

Zastřelil ho policejní veterán

Nikdo však nedokáže pochopit, proč do chlapce pálili, když už ležel na zemi. Jeden u policistů, jejichž jména nebyla zveřejněna, je veterán s čtyřiadvacetiletou praxí, druhý byl nováček. Pálit měl přitom začít zkušenější z nich.

lennne ( 27. října 2013 07:23 )

Ja si pamatuju jak v 80tych letech zacali prodavat verne kopie samopalu, dokonce pri strelbe vydavali zvuk a blikali jako prava zbran...jeste, ze tu byl socik a ne sileni magori co strili driv nez mysli.....

lennne ( 27. října 2013 07:19 )

o co mu slo?....bylo to 13 lete, dite co si hralo o to mu slo...dva policajti co strileji do zad...to je hnus, jak mohl stacit zareagovat za 10 vterin, vis jak musel byt vydeseny, kdyz na nej mirili zbrani?.....a co varovny vystrel? co pravo na zivot?...kdyby to udelal cesky policajt tak jej tu ukamenujete...ale amici...proc ne vzdyt si o to to dite koledovalo....jsi na hlavu???

bersimalinecka ( 27. října 2013 06:51 )

zadej si (umíš ne?)do vyhledávače heslo zbraň z kopírky ať víš víc

vaclavthekral ( 27. října 2013 06:16 )

Na tom komentari je podstatne to, ze se to stalo v babistanu, tedy bananastanu ehh v tom bordelu Ceske republice.

akko ( 27. října 2013 06:11 )

Poldove maji zajiste "Pracovni predpisy" a meli urcite postupovat jinak.Hned do kluka strilet je barbarstvi!!! Je to jen dukaz toho,ze ti dva blbci meli plne kalhoty a radsi kluka zastrelili.Plicajt musi pocitat s rizikem pri "praci" a musi vedet jak ma postupovat...V tomto pripade Jim nehybela jen inteligence,ale i odvaha a rozum.Dalsi dukaz toho,jaci Geniove a opravdovi chlapi k policii chodi...

Zobrazit celou diskusi