Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bestie z Kuřimi, která týrala své syny, je volná: Chlapce smí vídat!

Autor: shp - 
25. října 2013
10:36

Společně s dalšími kumpány týrala své syny Ondřeje (13) a Jakuba (15), za což soud po právu poslal bestii z Kuřimi za mříže na devět let. Teď ale usoudil, že společnosti není nebezpečná a po šesti letech ji předčasně propustil na svobodu. Neskutečné je, že se Klára Mauerová smí se svými syny, kterým udělal ze života peklo na Zemi, dál vídat...

Zkušební dobu propuštění Mauerové soudkyně stanovila na 5,5 roku. Bestie z Kuřimi se nesmí stýkat s dalšími odsouzenými, kromě své sestry. Může dál pokračovat v kontaktu se syny, které mají v péči jejich babička a dědeček, rodiče Mauerové.

Chlapce bili, kopali a pálili o ně nedopalky

Skupina celkem šesti tyranů mučila chlapce v letech 2006 až 2007. Dělo se tak nejenom v Kuřimi, ale i v Brně a na chatce ve Veverské Bítýšce. Ondřeje a Jakuba zavírali do klecí, bili je, kopali a dokonce o ně pálili cigarety. Motiv jejich chování se nikdy během vyšetřování nepodařilo zjistit. Možná je chtěli zlomit a udělat si z nich novodobé otroky.

Soused viděl svázaného chlapečka

Ondřej i Jakub svoji matku navštěvovali i ve vězení. Jejich vztah však již nikdy nebude dobrý. Na celý případ se přišlo, když soused Mauerové naladil na své dětské chůvičce obraz, na kterém viděl svázaného chlapce. Vše okamžitě nahlásil policii.

solomoncinqresh ( 5. srpna 2014 19:59 )

Ten článek je napsaný zkresleně, neříká všechno ale to je hold bulvár. Své si již odseděla a podle zákonů má právo jít z věznice ven. Trest my přišel adekvátní.

mrdkazeman ( 26. října 2013 04:08 )

Kláro,jestli máš zájem odreagovat se po tom co sis tam musela kvuli těm komunistickým ***.um vytrpět,zvu tě s celou tvoji rodinou na muj ranč v Belize,napis mi na oceano.pacifico@email.cz

mrdkazeman ( 26. října 2013 03:59 )

Tebe by měli i s celou rodinou mučit ty cikánskobolšvická mr..šino

mrdkazeman ( 26. října 2013 03:58 )

BOHATYMRDNIKATEL Přesně tak,svi.ně komunistický,bolševický,podle mě to takhle asi ani nebylo,zkorumpovaná rudá policie prostě dvěma nevinným klukum zatkla matku,jen aby "objasnila"případ,zkazila jim život.Ta Klára je docela sympatická.Největší pí..ča odporná na těh fotkácj je tlustá komunistická bachařka,hnus...Jo a volil jsem knížete.Ale obávám se že je to v hajzlu a je dobré být připraven se sbalenými kufry,protože ta ubohá chudá luza je schopna asi čehokoli.Mrd..dky komančský,cikánskobolševický.

illis ( 25. října 2013 18:35 )

slider Také si myslím, že je hezká. Kdo ví, jak to vše bylo. Škoda, že si neuvědomila, že matka má své děti chránit a ne je týrat . Větší mrcha byla ta její sestra, ta byla prý iniciátorkou . Takovou tetu bych shodila ze schodů. A co ty její rodiče, babička nic nevěděla, to byla slepá a hluchá?

Zobrazit celou diskusi