Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manžel-paroháč načapal manželku při nevěře: Autem najel do vlastního domu!

Američan neunesl nevěru manželky a s autem najel do vlastního domu
Američan neunesl nevěru manželky a s autem najel do vlastního domu  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
24. října 2013
13:40

Nevěra je věc bolestivá, ponižující a unést ji dokáže jen málokdo. Žaludek na to neměl Američan, který se vrátil domů dříve z práce a načapal svoji manželku s jiným mužem. Nejdřív najel do jeho vozu, načež poté naboural vlastní dům.

Zhrzeného manžela se nevěrnice pokoušela zastavit, ale marně. Poté, co naboural milencovo auto, udělal paroháč se svým vozem na zahradě několik piruet a poté udělal něco, čeho nyní sám určitě lituje.

Ten chlap je blázen!

Američan plný zlosti totiž najel autem do vlastního domu a pořádně mu upravil fasádu. „Vidíte ho, ten chlap je blázen,“ začal křičet paroháčův soused, který celou událost natočil mobilem na video. Zhrzený manžel si tak nyní musí hledat nejenom novou vyvolenou, ale i nový domov.

Xeen ( 24. října 2013 16:21 )

No mě to připadá, že se původně chtěl pořádně rozjet a znova napálit to auto toho milence, jenže po těch hodinách, co chytl to neodhadl a minul ho a trefil ten jejich typickej papundeklovej americkej domek. Ať to zkusí do našeho, r. 1890 postavenej, 140cm tlustý obvodový zdi z balvanů, žádnej laminovanej americkej papír.

rescarot ( 24. října 2013 13:59 )

Pravý obyvatel své země = blbec na entou!

Zobrazit celou diskusi