Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blonďatého andílka (5) chtěli Romové provdat ve 12 letech a získat tučné věno!

Autor: shp - 
24. října 2013
10:03

Blonďatý andílek Maria (přibližně 5 let) unikl děsivému osudu. Řečtí Romové, kteří dívku unesli a nutili ji k pouličnímu tancování, aby si namastili kapsu, s ní měli mnohem děsivější plány! Ve 12 letech ji chtěli provdat jako dětskou nevěstu a přijít si k slušnému věnu.

Blonďatá a modrooká Maria byla objevena v řecké romské osadě, když policie dostala tip, že dívka mohla být unesena, protože nevypadá vůbec jako lidé, kteří tvrdili, že jsou její rodiče. Eleftheria Dimopoulou (40) a její manžel Hristos Salis (39) byli obviněni z únosu dítěte a obstaráni si ilegálních dokladů o jejím původu. DNA testy odhalily, že nejsou její rodiče ani příbuzní.

Vdavky kvůli penězům

Řecká policie pokročila při vyšetřování Mariina případu a domnívá se, že Dimopoulou a Salis chtěli dívku provdat ve 12 letech a přijít si na slušné peníze od ženichovy rodiny.

Ženicha by jí vybrali podle peněz

Modrooký a blonďatý andílek by byl mezi romskými rodinami velmi žádaný. Maria by však nemusela být provdána jen za dětského ženicha. V Jemenu přitom v září zemřela osmiletá dívka při svatební noci. Její čtyřicetiletý manžel ji při styku fatálně zranil.

ylatouf ( 24. října 2013 15:17 )

Prasata i dobytek jsou užiteční tvorové,ale tento živočišný druh není vůbec k ničemu.

kamii ( 24. října 2013 13:34 )

souhlas, kdyby náš národ byl plný zlých rasistů , vyhrál by např. superstar Vlastík Horvátů apod ? Ne, ale chová se slušně, krásně zpíval....a těch romů v soutěžích bylo a je plno a nikdy hned nevypadnou.....

xxxx678 ( 24. října 2013 13:34 )

Ten chlap podle toho výrazu fakt vypadá,že bude debilní

kamii ( 24. října 2013 13:32 )

je vidět, že trpěli hlady, mají nafouknutá bříška

kamii ( 24. října 2013 13:31 )

Drahoušku, ty raději nikam nepiš . Tady si nikdo nehraje, že není rasista. Díky chování snědé menšiny je asi rasista každý a není se čemu divit. Nevím, ale na co si hraješ ty ...asi na matku Terezu, ale i ta uměla zeměpis. Děláš ze sebe ještě větší hlupačku než si myslíš. Jinak tady určitě je každý rád, že si přispěla a ukázala svou inteligenci !

Zobrazit celou diskusi