Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policisté v USA zastřelili chlapce (13), který měl plastový samopal

V americké Kalifornii zastřelili dva policejní důstojníci chlapce s plastovým samopalem.
V americké Kalifornii zastřelili dva policejní důstojníci chlapce s plastovým samopalem.  (Autor: Reuters)
Autor: shp - 
23. října 2013
21:25

Andy (†13) z americké Kalifornie si nesl po ulici plastový samopal, když ho zahlédli dva policejní důstojníci. Mysleli si, že zbraň je pravá, a tak mu nařídili, aby ji složil a vzdal se. Malý chlapec, který nemohl tušit, že ho považují za smrtící hrozbu, tak neučinil. Policisté ho namístě zastřelili.

Chlapec padl po několika výstřelech na zem. Policisté k němu přispěchali a nasadili mu pouta. Teprve poté mu začali poskytovat první pomoc, ale bylo již pozdě. Chlapec střelným zraněním podlehl.

Ozbrojený plastovými zbraněmi

Teprve poté policisté s hrůzou zjistili, že samopal nebyl skutečnou zbraní, ale pouze hračkou. U chlapce našli i plastovou pistoli. Policisté byli postaveni mimo službu a budou vyhozeni od policie. Chlapcova rodina je událostí zdrcena.

sampo1997 ( 24. října 2013 17:49 )

Ja už ani neviem kde sme sa to dostali. Ako taký debil môže pracovať ako muž zákona? Človek, ktorý je schopný vystreliť na nevinné dieťa s detskou hračkárskou zbraňou, bez ohľadu na vek dieťaťa nemá čo žiť. V televízii vidíme ako policajti hovoria: Vaše dieťa je v sto percentnom bezpečí. No a oni sami ho zabojujú. Už ani len policajtom sa nedá veriť. Blbá a skur*en* doba.

dfghjk ( 24. října 2013 08:58 )

"Sedum kulí jako v Sarajevu" - bezpochyby by glosoval náš národní hrdina Josef Švýk.

alex0800 ( 24. října 2013 07:28 )

Policejní diktatura zasahuje ve státech;-) Jak se Vám líbí NWO? To je jen slabý začátek.. Tedy pokud chcete takový osud pro naši zemi, volte cokoliv, co se ve volbách nabízí.. Hlavních 8 stran jsou strůjci NWO a tak tedy není výběru, pokud nevezmeme osud do vlastních rukou jako na Islandu o kterém od oku 2008 slyšel málokdo, neboť zničili na svém území NWO loutky a poslali je za katr;-) Udělejme totéž s dlouhoprstými falšovači výkazů Kalousky, chovateli "bílých koní" miliardářem Sobotkou, Ivanem SekyraGroup Langerem a dalšími.. Zbavme se menšího prezidentského zla.. Zbavme se satanistek Němcových dříve šplhajících na premiérskou sesli.. Vyčistěme politický odpad, jinak nikdy nebude republika čistá a nemá cenu zde cokoliv vymýšlet, když Neonacistická EU pouze diktuje nařízení a naši tupouni je pouze akceptují a často si stáhnou desátky pro sebe ve výších až 50%!! Proberme se národe.. Když budeme spát, "otráví" nás i naše děti.. Georgia Guidestones jakožto desatero satanistického hnutí New Age, tedy jediného NWO náboženství definuje první přikázání, že populace lidstva zůstane pod 0,5MLD lidských bytostí.. Jinými slovy 6,5MLD lidských bytostí vyvraždí.. Nevěříte? A co nárůst rakovin? Co povinná očkování způsobující větší problémy než v 60.letech? Tento systém nezná lidskost. Jen se podívejte, jak NWO nechalo pravit JFK skrze CIA. Kdopak asi stál za úmyslným zabitím Dubčeka, aby se nestal prezidentem a nevyšoupl loutku šaška západu? Jsme skutečně tak hloupý národ, že se nikdy nepoučíme? Vlastenec

prycsvladou ( 24. října 2013 06:33 )

pán být fízl

prycsvladou ( 24. října 2013 06:31 )

za de-vka-ma

Zobrazit celou diskusi