Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Centrum Prahy září jako vánoční stromeček: Festival světla vás okouzlí!

Autor: ska - 
19. října 2013
18:32

Centrum Prahy okupuje 35 světelných instalací, které jsou k vidění v rámci prvního ročníku festivalu Signal. Ten představuje neobvyklá díla předních českých umělců i zahraničních tvůrců. 

Lidé se mohou těšit i na neobvyklé barevné obrazce, které se promítají na historické budovy. „Připravili jsme i doprovodný program, třeba plavby lodí nebo koncert na Čertovce,“ řekl ředitel festivalu Martin Pošta. Akce trvá do 20. října a je zdarma.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

inqizitor ( 20. října 2013 00:30 )

scestný sou ty tvoje kecy, ztrátové to rozhodně nebude

pepazdp ( 20. října 2013 00:26 )

Ty seš těžce zhulenej Jak by se na pronájmu místa patřícího městu asi napakoval někdo jinej než město které to místo pronajme? A jaký jako dycky utře kozy? Hoď příklad Já totiž vím že se dycky na takových akcích město slušně napakuje ať už jde o instalaci nějakýho "umění" na jeho území nebo třeba pronájem míst k filmování. A co do toho motáš ňákej zisk pro stát hlavo vyhulená? Praha je samostatnej správní celek a prachy za pronájem a spoustu povolení k produkci potřebných jdou do kasy Prahy. Ke značnýmu zvýšení turistickýho ruchu stačej i blbý Vánoční trhy, natož takováhle atrakce Ále co se snažím, ty stejně nemáš na to cokoli z toho chápat

cityjail ( 20. října 2013 00:02 )

Jasně,ve finále se stejně napakuje nějakej šíbr kterej ví jak na to a hlavní město utře kozy,tak jako dycky.Mluvit tady o zisku pro stát je scestný,u nás vždycky prachy končej na soukromejch kontech,milánkové.A turistickej ruch? Hmm,to jako že bude stověžatá praskat ve švech kvůlivá pár neonům? Pche..

pepazdp ( 19. října 2013 23:12 )

Jseš z jiný planety nebo jenom zhulej, že z tebe lezou bludy? Když chce někde někdo takovej festival pořádat, musí si na to pronajmout místo a to je v Praze dost mastný a výtěžek se zvýšenýho turistickýho ruchu taky nebude zanedbatelnej.

cityjail ( 19. října 2013 22:16 )

Vydělá? Jak? To bude pořádat zájezdy a od každého,kdo z toho spadne na pr*el vybere 100 korun? Kecy....

Zobrazit celou diskusi