Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Svědek z obchoďáku tvrdí: Kopal ho do hlavy kvůli partnerce!

Autor: rys - 
18. října 2013
05:00

Ránou pěstí a kopancem skončil na začátku září spor dvou mužů v karvinském Prioru. Policii se nyní podařilo zajistit muže, který druhého svým drsným útokem zranil. A stánkaři popsali Blesku, jak k tvrdé rvačce došlo. Prý kvůli partnerce útočníka!

Kamera karvinského Prioru zachytila v neděli 8. září dva muže, kteří postupně vyšli z prodejny potravin. První na druhého čekal, a když ho uviděl, vyšel mu vstříc. Prohodil k němu několik slov, načež inkasoval tvrdou ránu pěstí do obličeje, a když spadl na zem, útočník ho kopl do hlavy. Muž (48) si přitom při pádu na zem zlomil nohu.

„Ono to nebylo tak, jak to vypadá na tom videu. Ten, co skončil v nemocnici, totiž předtím napadl partnerku útočníka. A pak na něj čekal a provokoval. O tu ránu si koledoval,“ řekli včera Blesku prodavači ve stáncích, před kterými se incident odehrál.

Muž se sám policii přihlásil

„Případ nyní budeme moci uzavřít. Známe už totožnost muže, který druhého srazil na zem. Sám se přihlásil a dostaví se k podání vysvětlení,“ uvedla policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Video Utočník napadl muže v obchodním centru před očima vlastního dítěte - Policie ČR
Video se připravuje ...

vejkyt ( 18. října 2013 14:30 )

njno dneska je agresivní dement na každým rohu naštěstí mám v rodině dobrýho právníka tak bych z takovýho chudáka dostal i poslední korunu ať už ten v červenym řekl cokoliv tak teplákovce to stejně nedává právo mu skoro ukopnout hlavu, prostě dementní ubožák

vary ( 18. října 2013 14:01 )

To se nechalo čekat, že ho nenapadl jentak. Pokud to tak bylo, tak bych mu naložil dvakrát tolik.

jehla_tce ( 18. října 2013 11:49 )

ernstthal Ty si dobrej mentál Kdyby to skončilo u tý pěsťovky tak neřeknu ani slovo, taky by se mi nelíbilo kdyby někdo urážel mojí holku a určitě bych mu to důrazně vysvětlil, ale tohle je trochu moc. To mu podle tebe rovnou tu hlavu mohl ustřelit, nebo ne ty pako jedno?

petr_petr_petr ( 18. října 2013 11:06 )

za to že někoho zmrzačil a kopnul do hlavy dát cenu? Asi patříte do Bohnic stejně jako ten co to udělal...a jestli předtím byla slovní potyčka a za to někoho kopnout do hlavy jestli vám připadá adekvátní tak se běžte dát vyšetřit

zaviracispendlik ( 18. října 2013 10:23 )

kopat do hlavy a do ledvin je možný průser

Zobrazit celou diskusi