Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šetřit musí i královna: Alžběta II. vezmou její vlak!

Autor: so - 
17. října 2013
07:03

Šetřit musí každý, dokonce i královna! Zanedlouho stane správce její pokladny před britským parlamentem, aby tam obhajoval, jak Alžběta II. nakládala s financemi daňových poplatníků. A je jasné, že se bude do budoucna muset vzdát některých svých privilegií. Například zbytečného a ztrátového královského vlaku.

Královna Alžběta II. (87) ale asi v případě ztráty svého vlaku nebude ronit krokodýlí slzy lítosti. Není totiž o co stát. Žádný luxus na kolech, ale obyčejné oprýskané vozy vybavené levným nábytkem. Královský vlak připomíná svým vybavením spíš levný motel ze 70. let minulého století, než místo, kde by si modrá krev užívala honosné večírky.


A co se týče rychlosti tohoto dopravního prostředku, to je hotový středověk. Doba šla rychle kupředu a všechny meziměstské spoje v Británii jsou dnes modernější a rychlejší než zastaralý vlak královny. Ten jezdíval už v 19. století, po rekonstrukci byl opět představen v roce 1977.

Nevyužívané miliony!

Není skoro vůbec využíván, ale náklady na jeho prvoz a údržbu jsou 30 milionu korun ročně. Jedna cesta do Skotska třeba vyjde na 600 tisíc korun! Proto bude vlak následovat do důchodu královskou jachtu Britannii, která naposledy vyplula v létě 1997… A při její prosincové »rozlučce« (vyřazení z provozu) prý královna skutečně plakala!

panenka009 ( 17. října 2013 11:32 )

Tebe ještě do blázince nezavřely,tebe ještě nechytly?Kdepak se skrýváš?? ;-)

alex0800 ( 17. října 2013 07:30 )

Chudinka.. Ještě, že má za manžela svého 2.bratrance..;-) Wilda s Kačkou jakožto 3.sestřenicí jsou také ideální perverze;-) Nad tímto genetickým experimentem není co dodat Mimochodem, tušíte, že je Wilda muslimem? Konvertoval k Islámu před více než rokem;-) Pročpak asi o tom média mlčí.. Že by tolik článků o depopulaci bylo pravdivých i když to média a loutky elity popírají..? Jsme skutečně tak naivní..? To radši řešme volby... Ale... Netrapte se předem stanovenýma volbama resp. jejich předem danými výsledky.. Volby se od 80.let nemění.. Jen už se nedává těch 99,8% jako dřív, páč toho si ovce všímali.. Tedy krom TOP09, která umí ukázat, jaká je realita.. Ale symbolismus používají ilumináti vždycky, to není novinkou.. Proto často vidíme jedno oko, pyramidu či podobné symboly vlády temnoty.. Bohužel jako ovce scházíme ze správné cesty a už jsou z nás finanční otroci.. To byla rychlost;-) Klaus si nedělal srandu, když tvrdil, že už lépe nebude.. To je výhoda, když jsi součástí monopolů, tak znáš zákulisí a vidíš na další políčka, na která ovce šlápnou a dojde k redukci ovčího stáda. Georgia Guidestones jakožto "desatero" New Age satanismu.. Svět je skutečně záhadné místo, pokud nahlédnete pod roušku toho, co ukazují jako realitu.. Že se dělají reportáže na objednávku, které nemají nic společného s realitou, již víme od 80.let.. Pročpak tedy stále věříme blamážím a nehledáme pravdu vlastní cestou..? Radši si tupě sedneme před TV a čučíme na to, co si kdo objednal na oblouznění národa.. Co dělají krávy před porážkou na jatkách..?

Zobrazit celou diskusi