Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zavraždili krásnou modelku a tělo hodili do škarpy: Zůstaly po ní dvě děti!

Tělo krásné modelky našli v příkopu!
Tělo krásné modelky našli v příkopu!  (Autor: Facebook)
Autor: sch, ČTK - 
20. října 2013
09:40

Byla krásná, lidé ji obdivovali, měla nastartovanou kariéru úspěšné modelky! Jednoho dne – když chtěla potěšit svoji rodinu a koupit dům – ji ale zavraždili. Její tělo nedůstojně pohodili do škarpy!

Pákistánská policie objevila mrtvé tělo sedmadvacetileté modelky, která zmizela minulý čtvrtek v Islámábádu. Fehmina Čaudhríová pocházela z pákistánského Karáčí a žila v Singapuru. Do Pákistánu se pravidelně vracela za příbuznými.

V době, kdy zmizela, chtěla koupit dům pro svou matku v Islámábádu. Policie zadržela zprostředkovatele prodeje nemovitostí, který se přiznal, že modelku a vítězku několika soutěží krásy zavraždil a hodil do škarpy na okraji Islámábádu. Motiv vraždy vyšetřovatelé nezveřejnili.

Modelka byla vdaná a má syna a dceru. V Pákistánu se věnovala charitě a chtěla založit školu modelingu.

jara261 ( 21. října 2013 13:29 )

VÁCLAV KLAUS A VLADIMÍR MEČIAR SI ROZDĚLILI AKORÁT KAŽDÝ SVŮJ RAJÓN NA TO ABY SI KAŽDÝ MOHLI SNADNĚJI OKRÁST A ZABÍT SVÉ SVĚŘENÉ OBČANY.KDO PŮJDE K VOLBÁM,ZVOLÍ SI NA SEBE SVÉ VLASTNÍ VRAHY.TAKŽE 25 LET DĚLAJÍ VOLIČI TUTÉŽ CHYBU TÍM,ŽE SI VOLÍ SVÉ VLASTNÍ VRAHY,KTERÝM MUSÍ JMÉNEM REPUBLIKY ODEVZDAT VŠECHNY PENÍZE,MAJETEK A HRDĚ PRO NĚ ZEMŘÍT.A ODVOLÁNÍ JE N E P Ř Í P U S T N É!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

jara261 ( 21. října 2013 09:28 )

VLÁDA Č.R. UŽ LOUPEŽNĚ ZAVRAŽDILA PŘES MILIÓN OBČANŮ Č.R. A NEJEN TO ZA JEJÍ 25TI LETÉ KŘIVÉ VLÁDY.A TO NIKDO NIKAM NENAPÍŠE??????????????????

zabibol ( 20. října 2013 20:04 )

Fašismus, komunismus, islám = stejné svinstvo.

jerry ( 20. října 2013 18:49 )

Tu nezavraždili.

mzop ( 20. října 2013 15:37 )

Nj, kdyz nekoho zavrazdej, byl vzdycky krasnej

Zobrazit celou diskusi