Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Promluvil autor drsného videa: Proč točil to, jak zmlátili revizora?!

Autor: sch - 
17. října 2013
15:03

Sada sprostých slov, řev na celou refýž, následný brutální atak plešatého agresora na revizora! Tohle je vidět na poměrně děsivém videu z minulého týdne. To se objevilo na internetu zcela záměrně. Proč ho autor pořídil?

Když se porušují pravidla, následuje trest. Jinak tomu není v pražské MHD, kde na černé pasažéry číhají revizoři. A takového pasažéra má kontrolor právo zadržet. Toho názoru ale není sprostá žena, ani její domnělý přítel.

Zprvu by se mohlo zdát, že autor videa, které ukazuje, jak revizoři zakročili a co si za to vysloužili, stojí na straně hysterické servírky Veroniky. Všechno je ale jinak! Portálu tn.cz se podařilo získat výpověď člověka, který záznam pořídil!

Druhá strana barikády

Jmenuje se Tomáš Slabý a na videu vidět není. Je totiž na druhé straně barikády – drží kameru v ruce. A je i na druhé strany barikády pomyslné války. Zastává se totiž napadených revizorů. A video pořídil zcela záměrně!

Přízeň s DPP

"Proč se nechali točit? Asi proto, že dobře věděli, co bude následovat, tudíž záznam o napadení revizorů může posloužit jako důkazní materiál," je přesvědčen Slabý, který je podle serveru v přízni s Dopravním podnikem hlavního města Prahy a víc toho říct nechce, aby někoho nepoškodil.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

qayqwertz ( 20. října 2013 19:39 )

dobře mu tak,nemá na ní co hrabat... ještě bych mu přidal

greenhorn898 ( 17. října 2013 18:53 )

zalez do nory ty omezený hovádko vyhazovačský

obluda.pb ( 17. října 2013 16:08 )

To si pamatuji z mého mládí - fízlování jako koníček, akorát nebyly kamery...

greenhorn898 ( 17. října 2013 15:36 )

for 20122013: 25 let jako vyhazovač, 18 let box, to všechno vysvětluje, máš z mozku jenom kaši, protože si tak blbej, až to bolí. Chtěl bych vidět tvoje dítě, jak asi může vypadat, když jeho táta je totální debil

mememumu ( 17. října 2013 15:21 )

Úvaha hodná tupé lůzy.

Zobrazit celou diskusi