Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Už v pátek startuje Štědrá Bleskovka: Hraje se o výhry za 4,5 milionu korun!

Autor: red - 
16. října 2013
06:14

Pozor, už v pátek startuje vaše oblíbená Štědrá Bleskovka. Držíme se nové podoby soutěže, kterou jste hráli i na jaře (tedy místo stírání - jako v minulých letech – budete opět políčka vyškrtávat). Ale to hlavní jsou samozřejmě pohádkové výhry! Hraje se o parádní fi nanční ceny v hodnotě celkem 4,5 milionu korun! Ze tří hlavních výherců uděláme navíc milionáře! Tak jako z tolika šťastných čtenářů v předchozích letech!

Co rok, to 6 milionářů díky Blesku. Třem čtenářům jsme změnili život na jaře. Co to znamená pro vás? To, že další 3 milionáři vzejdou ze tří kol podzimní soutěže. Tak neváhejte a zapojte se do hry, už v pátek najdete v Blesku uvnitř tv MAGAZÍNU hrací kartu pro 1. kolo Štědré Bleskovky. Hra má kromě těch oficiálních pravidel, ještě dvě naprosto zásadní! Pravidlo č. 1: Blesk hraje férově a Štědrá Bleskovka tedy je férová hra o miliony! Pravidlo č. 2: Čím víc karet hráči nakoupí, tím větší mají šanci na výhru! Je to opravdu tak – ve Štědré Bleskovce má KAŽDÝ hráč OPRAVDOVOU ŠANCI vyhrát!

Víc karet, víc šancí

Počet výher bude logicky tím vyšší, čím méně výtisků Blesku s hracími kartami zůstane na stáncích. Jak je to možné? Není nikdo, kdo by věděl, ve kterém z několika set tisíc výtisků Blesku je vložena právě ta hrací karta, která vás může dovést k 500 korunám, 10 tisícům, nebo až k milionu! Zrod pečlivě hlídané hry Štědrá Bleskovka je opravdu zařízen tak, že NIKDO není zvýhodněn, NIKDO neví, jak se dostat k milionu bez soutěžení…

Důkaz, že je to fér

Celá hra se hraje a tvoří na mnoha od sebe oddělených frontách. Šance jakkoli zmanipulovat její průběh je absolutně NULOVÁ. Pochybujete? VĚŘTE NÁM!

Z tří z vás uděláme milionáře. Tentokrát to můžete být Vy! Z tří z vás uděláme milionáře. Tentokrát to můžete být Vy! | Blesk – Martin Hurda

Karty z Anglie

Všechny hrací karty se tisknou ve Velké Británii bez znalosti pravidel, výherních čísel, natož otázek. Karty se pak na různých místech v Česku a na Slovensku vkládají v tiskárnách do právě vyrobeného Blesk tv MAGAZÍNU. Opět nikdo v této fázi ani netuší, jaký bude hrací klíč. Dodávky pak celý náklad rozvezou do trafik a stojanů českých a moravských marketů. A v tuto chvíli už budou ve vašich rukou a teprve se začnou odtajňovat první hrací čísla! Jak je možné, že víme, že NIKDO z tiskáren ani ve Velké Británii ani v České republice opravdu nezná a nemůže znát výherní kombinace čísel? Ty totiž vygeneruje počítačový program! Ten je navíc jiný, než ten, který sestavoval číselné kombinace na karty.

91 výher denně

Deník Blesk a Nedělní Blesk každý den 6 až 15 z čísel otiskne a v ideálním případě (všechny karty by se dostaly ke čtenářům a na stáncích by nezbyl ani jeden výtisk pátečního Blesku) by denně mělo vyhrát 91 lidí! A jak bude přibývat zveřejněných čísel, bude Blesk také zveřejňovat aktualizovaný seznam všech šťastlivců, kteří se přihlásí o své denní výhry.

Otázka o milion

Ve čtvrtek 31. října pak zveřejníme OTÁZKU O MILION pro ty, kdo budou mít na kartě vyškrtána všechna čísla v horním »milionovém« řádku, a jeden z těch, kdo ji dle zveřejněných pravidel správně esemeskou zodpoví, bude mít velmi příjemný telefonát: „Gratulujeme, díky Štědré Bleskovce jste milionářem!“ Třeba to budete zrovna vy! S Bleskem má šanci KAŽDÝ.

NIKDO z tiskáren ani ve Velké Británii (kde se karty vyráběly), ani v Česku a na Slovensku (kde se vkládaly do tv MAGAZÍNU) opravdu nezná a nemůže znát výherní kombinace čísel. Výherní kombinace totiž generuje počítač anonymně!

Důchodkyně Ivana Holoubková se raduje z výhry v předchozím kole. Důchodkyně Ivana Holoubková se raduje z výhry v předchozím kole. | Foto Blesk – Martin Hurda

JAK SE BLESKOVKA HRAJE?

1. Kupuj od pátku (ten den v Blesku najdeš hrací kartu 1. kola) denně Blesk, ať máš všechna výherní čísla. Nezapomínej ani na Nedělní Blesk.

2. Zaškrtávej denně čísla, která vyjdou v deníku Blesk, na své hrací kartě a hraj o denní výhry 500 až 10 000Kč!

3. Máš-li zaškrtnuta všechna čísla v jednom řádku, přihlas se na výherní lince 241 093 690 o částku uvedenou u příslušného řádku na hrací kartě. Hraješ ale dál!

4. Máš-li zaškrtnuta všechna čísla v horním řádku s hlavní výhrou 1 000 000Kč, uschovej hrací kartu a čekej na OTÁZKU O MILION Jak získat milion se dozvíš spolu s otázkou ve čtvrtek 31. 10.!

5. Když to napoprvé neklapne, pořiď si hrací karty pro 2. a 3. kolo (začínají 1. listopadu, resp. 15. listopadu) a zkus štěstí znovu!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi