Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Motorkáře zastavil lupič s pistolí přímo za jízdy: Neřáda postřelil policista v utajení!

Lupiči přepadli motocyklistu přímo za jízdy, jeden z nich to pak schytal od policisty, který neřáda postřelil
Lupiči přepadli motocyklistu přímo za jízdy, jeden z nich to pak schytal od policisty, který neřáda postřelil  (Autor: Reprofoto Live Leak)
Autor: shp - 
14. října 2013
18:31

Rychlá jízda brazilskými ulicemi na motorce dostala nečekaný zvrat. Motocyklistu zastavili dva lupiči na další motorce, jeden z nich vytáhl zbraň a namířil mu ji přímo do obličeje. Vyděšený muž lupičům svoji motorku opravdu přenechal, ale neradovali se z ní dlouho...

Na scéně se objevil policista v utajení, který začal do jednoho z lupičů pálit jako v akčním snímku. Během několika vteřin se překvapený lupič zřítil na zem v bolestech. Neuvěřitelné video se podařilo natočit díky kameře v helmě motorkáře.

Střelná zraněné lupič přežije

Lupiče Escaranteho Leonarda Santose (35) policista postřelil do nohy a břicha. Brazilský kriminálník byl poté převezen do nemocnice, kde je ošetřován a podle doktorů přežije. Britský Daily Mail sice tvrdí, že zemřel, ale jeho zdroj je popisek uživatele u videa.

O motorku nepřišel

Motocyklista tak díky pohotovému zásahu policisty nepřišel o svůj drahý stroj. Bohužel druhý lupič z místa činu pláchl. Kriminalita je v brazilských uliích velmi částá a nezřídkakdy jsou oběti loupežných přepadení zastřeleny.

rumovapalice ( 15. října 2013 09:23 )

tři roky po válce tady nic k ukradení nebylo, napřed tu kradli němcí, potom to tady vybombardovali amíci a nakonec to co zbylo ukradli osvobozovací ruský hordy, pitomče, zeptej se dědka, vole,

rumovapalice ( 15. října 2013 09:21 )

velká škoda že ten lupič nepošel

prycsvladou ( 14. října 2013 19:57 )

už to nehul demente

almr ( 14. října 2013 19:30 )

A tak nás okradla sama.

Zobrazit celou diskusi