Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opil se a zkouřil, pak umlátil babičku: Nevím, proč jsem to udělal, fňukal u soudu

Třiadvacetiletý Martin si nedokáže vysvětlit, proč babičku brutálně ubil!
Třiadvacetiletý Martin si nedokáže vysvětlit, proč babičku brutálně ubil!  (Autor: Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: sch, ČTK - 
14. října 2013
12:22

Od 15 let žil u své babičky, která se o něj starala a živila ho. A to mu dobré nebylo. Ani tehdy, když přišel o práci a rozešla se s ním přítelkyně. Když třiadvacetiletému Martinovi jeho „živitelka“ vyčetla životní styl, umlátil ji tyčí! Teď u soudu fňuká, že nedokáže pochopit, jak to mohl udělat!

"Po rozchodu s přítelkyní, ztrátě zaměstnání a hrozící exekuci jsem začal hodně pít alkohol. Byl jsem na dně," vypověděl mladík, který u své příbuzné žil od 15 let. Večer 26. listopadu se obžalovaný se ženou pohádal, ona mu začala vyčítat životní styl a mladík na ni zaútočil. Přiznal, že byl pod vlivem alkoholu a marihuany.

Podle obžaloby útočník ženě zasadil silnou tyčí nejméně pět úderů. Ženě způsobil rozsáhlé poranění hlavy, zemřela na následky zhmoždění a poúrazového otoku mozku. "Nedokážu pochopit, že jsem něco takového mohl udělat, nechápu to," řekl se slzami v očích mladík.

Podle obžaloby Havrda po vraždě tělo přetáhl do ložnice, kde ho přikryl přehozem na gauč a igelitem, poté v bytě ještě dva dny žil a z účtu své oběti vybral 40 tisíc.

Tělo zemřelé našli přivolaní hasiči 28. listopadu, mladík z bytu utekl balkonovými dveřmi, později jej dopadli policisté v Praze. Mladík dnes tvrdil, že po činu uvažoval o sebevraždě.

"Zůstane to ve mně do konce života, každý den se ptám proč," řekl Havrda. Hlavní líčení je u hradeckého soudu naplánované také na 16. a 18. října.

Video Opilec a narkoman neví, proč umlátil babičku - Blesk - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

vasek711 ( 15. října 2013 10:23 )

doufam, ze ho taky nekdo, nekdy umlati.

ondra74 ( 14. října 2013 23:00 )

A ty si zde haj zle hraješ na co? Na arbitra diskuzí? Jaký je rozdíl mezi mnou a tebou, mluvit na jiných diskuzích jak kanálník a na druhé si hrát na slušného a nadávat druhému do prasete? Nemám rád pokrytecký krysy, jako je fortin a ty!

anna1234 ( 14. října 2013 21:41 )

..hm, hezká fráze....

slimstar ( 14. října 2013 16:29 )

Nasilnickej fetackej spratek odchovanej na tv. Bez citu a rozumu to nam roste pod nosem. Mozna mu babicka nechtela dat penize, tak ji zmlatil a zabil! Do klece na namesti s nim, mel by tam byt otvor aby mu mohl dat kazdej ranu pesti! ve vezeni ho daji do laty

123automobil ( 14. října 2013 16:26 )

Toto je prosím výlev prasete!!!!!!

Zobrazit celou diskusi