Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drahuše (79) v červnu vyhrála ve Štědré Bleskovce: Milion rozdělila na 3 díly! Sama zatím neutratila ani korunu

Milionářka tvrdí, že se jí život od výhry nijak nezměnil. Peníze, které jí připomíná i obří šek, si rozdělila s rodinou dcery a vnučkou.
Milionářka tvrdí, že se jí život od výhry nijak nezměnil. Peníze, které jí připomíná i obří šek, si rozdělila s rodinou dcery a vnučkou.  (Autor: Blesk – Martin Přibyl a Martin Hurda)
Autor: bk, lmk - 
14. října 2013
09:35

Paní Drahuši Svobodové (79) stačila jedna SMS, aby vyhrála pohádkový milion ve Štědré Bleskovce. Od té doby uplynulo už čtvrt roku. Co s penězi udělala? Část dala rodině, část na charitu a ze svého dílu ještě neutratila ani korunu! Brzy ale trochu utrácet bude – na oslavu diamantové svatby!

Šedesát let spolu, to se poštěstí jen málokterým párům. Stejně tak jako poslat jen jednu SMS do soutěže Štědrá Bleskovka, kam čtenáři posílají tisíce textových zpráv, a vyhrát milion korun! Paní Drahuše tomu dlouho nemohla uvěřit.

„Myslela jsem si, že si ze mě někdo vystřelil. Byla to ale úžasná náhoda, i když to štěstí muselo být už opravdu unavené,“ říká s úsměvem vitální důchodkyně, která kromě toho, že peníze rozdělila mezi dceru s rodinou a vnučku, ještě dala část na dětskou charitu, a to do projektu Srdce pro děti.

„Ráda jim budu přispívat i nadále, třeba o Vánocích,“ prozradila, když doma vítala reportéry Blesku a s manželem se usmívali nad obřím šekem, který jim připomíná, že vyhráli milion korun. Ze své části z toho balíku peněz prý ale zatím neutratila nic. I když už zanedlouho tomu bude jinak. „24. října oslavíme 60 let od svatby,“ prozrazuje s úsměvem Drahuše a její manžel Josef (83) dodává: „Uteklo nám to trošku rychle.“ Z části peněz chtějí totiž zaplatit oslavu jejich diamantové svatby. A co se zbylými? Ty padnou v příštím roce na opravu parket a nákup nové kuchyňské linky.

Staňte se i vy milionářem

Pozor, už v pátek startuje vaše oblíbená soutěž ŠTĚDRÁ BLESKOVKA! Jde o parádní výhry celkem za 4,5 milionu korun! Každé z 3 kol můžete hrát samostatně, v každém jednomu z vás změníme život! Ze tří hlavních výherců totiž uděláme milionáře! Tak neváhejte a zapojte se do soutěže i vy, už tento pátek najdete v Blesku (v tv MAGAZÍNU) hrací kartu 1. kola Štědré Bleskovky! A nezapomeňte: Čím víc karet budete mít, tím větší šance vyhrát!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi