Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Opilý řidič srazil muže s ženou a ujel: Oba zemřeli!

Pro tohoto muže, která je ze zabití obou lidí podezřelý, si přišla policie
Pro tohoto muže, která je ze zabití obou lidí podezřelý, si přišla policie  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: shp - 
13. října 2013
13:30

Jako naprosto chladnokrevný bídák se zachoval řidič, který v noci ze včerejška na dnešek srazil u Vodňan dva lidi, mladou ženu (†26) a muže! Ani se jim nesnažil pomoci a z místa nehody ujel. Pravděpodobně byl opilý.

Mrtvoly obou lidí našel na silnici u Vodňan dnes kolem druhé hodiny ráno řidič mlékařského vozu. Zatímco žena byla identifikována, muž nikoliv. „Pokud někdo pohřešuje muže, který se měl v této lokalitě pohybovat, ať kontaktuje policii na lince 158,“ řekl  mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Řidič z místa nehody ujel

„Policisté na místě zjistili, že pravděpodobně tyto noční chodce - šestadvacetiletou ženu a muže nezjištěné totožnosti - srazilo motorové vozidlo. Řidič z nehody ujel,“ upřesnil Matzner. "Říkalo se o něm, že často řídi opilý," řekla řidiče zná TV Nova.

Podezřelého už mají

Strakoničtí policisté auto i podezřelého řidiče ráno našli. Nyní prověřují, zda v noci skutečně zabíjel on. Předpokládají, že podle všeho řídil pod vlivem alkoholu.

fandajiri ( 13. října 2013 15:05 )

Co Odložilík a milost Havlova, a amnestie Havla a Klause

barbatus ( 13. října 2013 14:52 )

Tím zrušením poloviny trestu myslíš amnestii? Nečti tolik bulvár, v případě těžkého ublížení na zdraví se amnestie nedávají. A podmínka se dává v půlce trestu u krátkých trestů, což asi za zabití dvou lidí nehrozí.

gogo ( 13. října 2013 14:01 )

Žádná šibenice ani lámání kolem dnes za zabití nehrozí. Pouze směšný trest, který mu bude po polovině odsezení zrušen... Inu demokracie je demokracie..

Zobrazit celou diskusi