Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pás cudnosti: Žena musela nosit visací zámek na džínech, aby byla věrná!

Autor: shp - 
10. října 2013
21:18

Nemohla chodit pořádně na záchod, okolí byla pro smích, ale přesto hrozivé ponížení snášela, aby se zavděčila svému příteli (40). Ten nutil Mexičanku (25) nosit na džínech novodobý pás cudnosti – visací zámek.

Pás cudnosti byl vynálezem, kterým si muži zajišťovali věrnost svých žen někdy ve středověku. Jak je vidět, muž z Mexika se vývojově dále než do středověku nedostal.

Pás cudnosti musela nosit roky

Když zjistila policie, v jakých podmínkách musí žena žít, okamžitě jejího přítele zatkla a ženu z kalhotového vězení vysvobodila. Mexičanka prozradila, že ji takhle přítel mučil roky a že potřebu musela zadržovat i dlouhé hodiny.

Slíbil, že ji už do toho nebude nutit

Policisté byli tedy překvapeni, když zjistili, že žena nechce proti svému příteli vznést jakoukoliv žalobu. Mexičana ale donutili podepsat prohlášení, že svou milou již nebude nikdy nutit nic takto příšerného nosit.

pelagie ( 11. října 2013 09:03 )

Blesku , kde bereš takové zhovadilosti ?????

potwoorka ( 11. října 2013 05:40 )

Dneska jste mě pobavili! Mě by na to stačily obyčejné nůžky!!! To ve středověku dělali pásy cudnosti kovové a nebyla možnost se z nich vyvlíct. Tomuto omylu přírody to asi moc nemyslelo! Dobrej vtip!

jikane ( 11. října 2013 03:58 )

Když budu hodně chtít vyvlíknu se z toho

gogo ( 10. října 2013 21:31 )

Tohle by nevymyslel ani Jaroslav Hašek...

Zobrazit celou diskusi