Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Češka, kterou rozřezali v Egyptě, radí Petrovi K.: Ukryjte se na ambasádě, lékaři jsou lháři!

Autor: geo - 
6. října 2013
10:35

Petr K. je od smrti manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) už dva měsíce držený v Egyptě. Nad příčinou úmrtí Češek se stále vznášejí otazníky a nyní jiná Češka vypovídá o své děsivé zkušenosti s Egyptským zdravotnictvím. Kvůli střevním potížím ji rozřezali a skončila v invaliditě!

Lence Mockové (50)  návštěvu doktora zajistila delegátka cestovní kanceláře kvůli obyčejným zažívacím potížím. Doktor koukl na pojistku a nechal Lenku odvézt do nemocnice. „Všude byla špína. Hráli na mě vyšetření a pak rozhodli o operaci,“ líčí. Po operaci jí nebylo dobře, další operaci jí provedli i přes její protesty.„Břicho mi nezašili, ale zadrátovali. Po několika operacích mi v posteli prasklo a stříkala ven stolice a krev,“ vzpomíná Lenka na hrůzy, kterými si prošla.  V nemocnici zůstala měsíc, její osobní věci se ztratily, personál se kní choval špatně a s jejím mobilem se fotili!

Když se konečně dostala domů z Egypta, lékaři v české nemocnici se zhrozili. Musela na další operaci. Následky má dodnes.  

Nevěřit doktorům

Lenka se obává, že Egypťané smrt Češek nevyšetří a Petra K. si nechají jako obětního beránka. Ohledně rozporů mezi výpovědí Petra K. a primáře egyptské nemocnice říká:  „Za boha bych nevěřila lékařům! Navymýšlejí si, aby očistili Egypt.“ Jedinou nadějí pro Petra je podle ní česká ambasáda, které by ho mohla před Egypťany ochránit.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

karmavana ( 8. října 2013 16:20 )

Tak to dopadne, když člověk s každým zaraženým prdem leze za delegátem!

jamova ( 8. října 2013 10:36 )

Ty budeš také dobrý inteligent!

jamova ( 8. října 2013 10:35 )

Přesně tak

rejnok ( 7. října 2013 21:09 )

chce se mi zvracet z těch příspěvků, nikdo z vás neví jak se to vlastně stalo, ale každý z vás zná vraha. Nevím jak by jste to snášeli vy, kdyby se to stalo vám. Přál bych vám to

jity ( 7. října 2013 13:23 )

A kterýho že?

Zobrazit celou diskusi