Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka špatně zabrzdila: Auto se rozjelo i s dítětem uvnitř

Autor: geo - 
6. října 2013
08:02

O obrovském štěstí může mluvit matka z Řevnic u Prahy. Cesta autem málem skončila tragicky ještě dříve, než začala. Žena špatně zatáhla ruční brzdu a vůz se rozjel s malým dítětem vevnitř. Po několika desítkách metrů naboural do plotu.

"Žena podle všeho automobil špatně zabrzdila. Dal se do pohybu, protože málo zatáhla ruční brzdu," popsal událost mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

Dítěti se jako zázrakem nic nestalo. Matka se zranila, když dobíhala rozjetý Citroën Berlingo a snažila se ho zastavit vlastním tělem.

Matka brzdila auto vlastním tělem

Rozjetý citroën narazil ještě do jiného auta, než se zastavil o plot. Vůz na druhé auto přimáčkl ženu, když se ho snažila zastavit. S podezřením na poranění zad byla převezena na chirurgii nemocnice na Karlově náměstí v Praze," uvedl pracovník Záchranné služby Trans Hospital.

marie60 ( 6. října 2013 10:01 )

  http://www.proofreading.cz/skoncit-nikoli-zkoncit Já sice píši taky jako prase, ale tihle pisálci co píší články by měli bravůrně ovládat gramatiku. Včera jsem byla na slovenských stránkách a mají tam to samé.

holka44 ( 6. října 2013 08:14 )

prý zkončila !!!!!!!! - jj - pravopis je můj češtin, že ???????

Zobrazit celou diskusi