Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivé: S dětmi přespávají v autě, vezme jim je sociálka!

V tomto autě již několik dní přežívá rodina v Plzni
V tomto autě již několik dní přežívá rodina v Plzni  (Autor: MP Plzeň)
Autor: geo - 
5. října 2013
10:04

Kontrola strážníků odhalila rodinu s dvěma malými dětmi, která v centru Plzně přežívala v zaparkovaném autě. A to i v těchto mrazech! Pokud rodina nemá kde bydlet, děti může odebrat sociálka.

Policisté si auta v areálu bývalého výstaviště všimli už v úterý. „Seděl v něm 32letý muž se dvěma dětmi, kolem byly pytle s osobními věcmi, opodál pak gril s kuchyňskými potřebami,“ řekla Právu mluvčí městské policie Jana Pužmanová. 

Otec rodiny strážníkům řekl, že v autě přespávají s manželkou, synem a dcerou a během několika dní odjedou. Slíbil také, že uklidí nepořádek, který udělali okolo auta.

V pátek ale auto stále stálo na místě i s jeho obyvateli. „Vzhledem k podezření, že tu i nadále přespávají v autě a nejsou schopni zajistit péči svým nezletilým dětem, přivolali strážníci na místo pracovnici Orgánu sociálně-právní ochrany dětí,“ dodala Pužmanová. Děti byly odvezeny k lékařské prohlídce a případ je momentálně v šetření.

lukreciaborgia ( 6. října 2013 14:32 )

tnok-proč zrovna ve vile Kotta???Co takhle ve vile té černé vrány Němcové???Jako matka by měla mít mateřské pudy a ubytovat je u sebe,ne???Nebo u preláta Kalouska,nebo Švancka?Ten má přímo zámky!!!Tak co je tam ubytovat???

lukreciaborgia ( 6. října 2013 14:29 )

Ať se ubytují ve vile Vyvolených!!Tam je místa dost!

lukreciaborgia ( 6. října 2013 14:27 )

kluk4-No hlavně že ty máš mozek modrý.To už se dusíš,ne???Preláta Kalouska,nebo kmotra Kubu anebo tu černou vránu Němcovou!!!To jsou tvoje idoly.Budiž požehnáno.

lukreciaborgia ( 6. října 2013 14:23 )

kluk4-Žvaníš neuvěřitelně.Nejdřív dal úplatek a pak čekal až se družstvo dá dohromady???Tak komu ten úplatek dal,když nebylo družstvo??Taky tak naši mstavěli a za 2 roky měli řadovku postavenou.Co ten bratranec dělal celých 10 let?To se tam chodil dívat?Nebo co dělal?Ty jsi jeden z těch,co šíííleně trpěli za komoušů.Jako všichni pražští herci.Na 100 herců 3000 stb!!Hlavně,že se máš teď dobře.Vol samozřejmě ANO,mafiána Babiše,který všude říká,že z Česka udělá svou firmu.Budiž vám čechům požehnáno.

hennessy7 ( 6. října 2013 10:00 )

Jistě myslíš všechny výdělečně činné, co odvádějí daně. To jsou ti povinně nedobrovolní přispivatelé .

Zobrazit celou diskusi