Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Petra (21) se chtěla zabít: Díky Facebooku ji našel policista s hospodským!

Petru K. (21) zachránci Milan Kindl (40) a policista Milan Krch oživili a sanitka ji odvezla do nemocnice.
Petru K. (21) zachránci Milan Kindl (40) a policista Milan Krch oživili a sanitka ji odvezla do nemocnice.  (Autor: Blesk – Zbyněk Schnapka a Facebook)
Autor: Zbyněk Schnapka - 
4. října 2013
07:00

Hospodský a policista. Co mají společného? Z náruče smrti vyrvali Petru K. (21). Dívka chtěla spáchat sebevraždu. Spolykala prášky a než upadla do bezvědomí, napsala o tom na Facebooku. Hospodský Milan Kindl (40) ihned zavolal pomoc a s policistou Milanem Krchem (29) šli dívku hledat.

Oba zachránci si ale užili adrenalinové chvilky. Nikdo z nich totiž nevěděl, kde Petra přesně bydlí. „Adresu jsem znal jen přibližně. Dům jsem ale přesto našel. Nikde ale nebyla její jmenovka,“ vzpomíná Kindl. Vyptávali se tak sousedů. Ti je nasměrovali k bytu v prvním patře. Na zvonění a bouchání ale nikdo nereagoval.

Vyražené dveře

„Nevěděli jsme, zda jde o správný byt a jestli je dívka vůbec uvnitř,“ říká policista Milan Krch, který v tuto chvíli neměl důvod otevřít byt násilím. Asi po minutě váhání ale rozhodly zvuky vycházející z bytu. Uslyšeli, jak někdo zvrací a padá. „Vyrazil jsem dveře. Na posteli ležela zhroucená dívka. A vedle ní prázdná balení od léků a obálky s nadepsanými jmény. Evidentně šlo o dopisy na rozloučenou. Kolem pobíhal vyděšený bílý pejsek,“ popisuje dramatickou situaci Milan Krch.

Dívku rozdýchali

Dívka nedýchala. Muži ji okamžitě začali oživovat. A než přijela sanitka, povedlo se jim Petru probrat k vědomí. „Policista má můj velký obdiv, je to profesionál,“ dodal skromně Milan Kindl. Ten se nyní stará o dívčina pejska, než se Petra K. vrátí z nemocnice domů.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kdoasi ( 5. října 2013 11:16 )

Jj,přesně tak to je My,co se tam nevydojujeme,jsme out...taky mi to rve žíly,ale co nadělám

mortis69 ( 4. října 2013 15:10 )

Takže když neslintám na Facebooku svoje depky,tak nežiju Tak z toho mi právě teď puklo srdce žalem

kdoasi ( 4. října 2013 13:11 )

Pokud někdo potřebuje pomoct,jsou tu od toho psychologové nebo psychiatři. Není nutné zaměstnávat policisty nebo ostatní složky IZS.

kdoasi ( 4. října 2013 13:03 )

Maruško,dneska je v módě psát na fcb.úplně všechno...včetně svých metabolických rozvratů.Kdo to nedělá,jako by nežil...takže tam určitě vyčteš i to,co se jim v té jejich palici děje.V tomhle případě holce možná facebook zachránil život,ale jinak jsou sociální sítě zločin a měli by být ze zákona zakázané.

jahodove_ticho ( 4. října 2013 12:09 )

Demonstrativní sebevražda... Jestli neni fotka fejk, tak měla Líza problém se svou sexualitou

Zobrazit celou diskusi