Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejoddanější psí kamarád a chlapec s Downovým syndromem dojali svět

Chlapec s Downovým syndromem, který si nechce hrát se svým psem, ale ten snahu přesto nevzdává, dojal svět
Chlapec s Downovým syndromem, který si nechce hrát se svým psem, ale ten snahu přesto nevzdává, dojal svět  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
3. října 2013
11:27

Pětiletý chlapec jménem Herman trpí Downovým syndromem. Je velmi citlivý na jakýkoli fyzický kontakt a vyhýbá se mu, jak může. Jeho oddaný psí přítel si s ním chce hrát. Herman ho odmítá, ale labrador to nevzdává. Podívejte se na video, které dojalo svět.

Video nahrála a na internet nasdílela chlapcova matka Ana, která s ním žije v Buenos Aires. Herman sedí na terase jejich domu a pejsek si s ním chce hrát. Herman se pokouší fenky zbavit, odstrkuje ji, ale ona je neodbytná. Herman to nakonec vzdá a fenku obejme.

tarrica ( 4. října 2013 19:59 )

Já ho ještě mám,je mu 13 let,mamince po mrtvici rozpohyboval ruce,lizal je,zvedal,nosil jí cvičný gumový kroužek a přetahoval se s ní..Všechny děti v okolí ho milují,nikdy nikoho nekousl,neublížil.O hodně lidech se to,že neublížili říci nedá.Proto souhlasím se rčením:Čím víc poznávám lidi,tím mám raději zvířata. Platí to na nbcz a jemu podobné.Jinak mu doporučuji zopakovat si první roky základní školy.Ti psi ne psy a další chyby.No je zajisté velký inteligent mohl by v hlavě pěstovat rybičky-prostoru by měly dost.

fill-ll ( 3. října 2013 21:15 )

 nbcz: nevsiml sis?to protoze jsi asi jeho prispevky necetl ale ti co je cetli vi ze pavel219 je totalni sadista a to co nekdy napise uz hranici s labilitou.je to kripl se sklonama tyrat zvirata a hlavne psy!!! Zkus otevrit oci nbcz...

ppenkava ( 3. října 2013 17:47 )

Ten kdo chce týrat pejsky, je hovado. Psi jsou opravdu největší kamarádi lidí. Miluju pejsky a koně.

ppenkava ( 3. října 2013 17:45 )

Měl jsem též Labradora a jsou to opravdu nejúžasnější pejci na světě.

eva19 ( 3. října 2013 14:23 )

pejsky

Zobrazit celou diskusi