Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Profesorka bordelářka z Karlových Varů na pomoc reaguje výhrůžkami: Když přijdu o kočky, vy o děti!

Autor: Kateřina Moravcová, geok - 
2. října 2013
07:10

To je drzost! Problémová nájemnice Jarmila (73) z Karlových Varů žije v bytě plném výkalů, plísně a harampádí (Blesk informoval). Svým chováním znepříjemňuje život sousedům. Ti usilují, aby se žena vystěhovala do lepšího bydlení. Ona je ale dala k soudu. A navíc prý drsně vyhrožuje!

Bývalá profesorka výtvarného umění Jarmila trpí psychickou poruchou. V zatuchlém bytě chová asi dvacet koček. I přes nabízenou pomoc úřadů a nájemníků kolem sebe pořád kope. „Dali jsme jí výpověď z nájmu zhruba před třemi roky. Chtěli jsme pro ni najít i jiné bydlení. Ona nás ale za to dala k soudu, který jsme letos v dubnu prohráli. Proti rozsudku jsme se odvolali, a tak se nyní bude opět řešit, zda je naše výpověď z nájmu platná,“ vysvětlil Blesku domovník Miloslav Németh (34).

Krátký soud

Soud v Karlových Varech nyní proběhl. Trval jen několik minut. Paní Jarmila se k němu dostavila bez svého právníka, který s ní ukončil spolupráci. Důvod: Prý mu začala dost drsně vyhrožovat. „Podle mých informací mu dokonce řekla, že pokud přijde o kočky, on že přijde o děti,“ řekl Miloslav Németh. Právník Petr Šindelář odmítl cokoliv komentovat. „Zákon mi nedovoluje se k jakémukoliv případu vyjadřovat,“ řekl.

Plzeňský soud nařídil u agresivní bordelářky místní šetření. „Což znamená, že se do jejího bytu půjde podívat i soudní zmocněnec. Hygiena a sociálka u ní už byly a shodly se na tom, že s touto nájemnicí se v jednom domě opravdu žít nedá,“ dodal Németh.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

beruna ( 2. října 2013 12:58 )

Jenomže ti lidi se většinou k hromadění haraburdí zase vrátí, zvlášť když žijí sami a nemají příbuzné, kteří by na ně dohlídli. Když si žijou v samostatném baráku, jako to bývá v tom americkém pořadu, tak ať si toho bor*delu a smradu užívaj sami, ale když je to v bytě, tak chudáci sousedi. Lidi s touhle poruchou jsou zralí spíš na ústavní psychiatrickou léčbu.

nabuchodonozor ( 2. října 2013 10:23 )

Pravděpodobně bývalá soudružka na každého něco ví, proto ten úspěch u soudu.

kacota ( 2. října 2013 10:03 )

a raz alebo viackrát denne mydlíš ??

eblanche ( 2. října 2013 08:58 )

Paní trpí vážnou duševní poruchou - hromaděním věcí/ odpadků/. Často o tom dávají pořad na prima love - a není jednoduché pro ty lidi se těch odpadků zbavit, ale musí to jít. V tom pořadu jim s tím pomáhá psycholožka a rodina. Chápu ale lidi kolem - tito nemocní lidé musí být nějak přesvědčeni aby ty odpadky vyhodili a byt vyčistili. Na to by měl být zákon.

pepen ( 2. října 2013 08:47 )

Češi si demokracii vykládají po svém!!!Kradou podvádějí-oni přebírají od politiků....Tuhle paní ať si soud nastěhuje k sobě do budovy i s kočkami i s tím bordelem !!!Jeďte v tramvaji a všude smrad-většina Čechů si snad oblečení nepere a smrdí!!!Proto to tady tak vypadá-většina mladých feťáci-to tu je alkoholiku-bezdomovců!!!!Politici vědí jak to tady vypadá-proto kradou -tunelují a dělají si miliardové zásoby-A PO NICH POTOPA !!!!CO CHCEME A NECHÁME JE TO DĚLAT-TO MÁME!!!!BLBÝ ČESKÝ NÁROD!!!!!

Zobrazit celou diskusi