Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zoufalý Petr K. z Egypta: Promluvil o údajné nevěře Moniky!

Fotografie
Emotivní záběry z jiné oslavy: Video z doby, kdy byla rodina Petra K. šťastná  (Autor: internal)
Autor: et, simao - 
27. září 2013
13:04

Zatímco Petra K. (35) vězní v Egyptě, českým internetem se šíří pomluvy o jeho zemřelé manželce Monice (36) a jejím údajném románku. Jsou ale pravdivé? Blesk vypátral, jak to bylo doopravdy. A vyjádřil se k tomu i samotný Petr K.! Monika prý s mužem z fotky nikdy nic neměla! "Škrtila ho ze srandy, když si z ní utahoval," odhaluje pravdu zdrcený Karviňák. 

Domů do Karviné se patrně jen tak nevrátí. Petr K. nadále nuceně pobývá v egyptském vězení - v hotelu Sea Garden v Hurghadě, zatímco do Egypta opět míří čeští turisté, nechat za hlavou sychravý český podzim. Petr K. by ale z egyptské Hurghady rád urychleně pryč. Jenže Egypťané ho stále nechtějí kvůli probíhajícímu vyšetřování pustit ze země. A tak českému turistovi nezbývá než čekat. A občas si zavzpomínat, aby odhalil nepravdy, které kolují o jeho životě s manželkou Monikou (†36) a dcerou Klárkou (†8).

Tou zatím poslední byla smyšlenka o Moničině fotce, kde se zesnulá Češka "objímá" s "cizím" mužem. Jenže pravda je úplně jinde. "U kamarádky v bytě jsme s přáteli slavili Silvestr 2012," potvrzuje sám Petr K. Blesku původ fotky. A vyvrací, že by jeho manželka měla něco s mužem na fotce! "Škrtila ho ze srandy, když si z ní utahoval. Vždyť on tam měl taky manželku," ukončuje Petr K. veškeré dohady. Na tomhle večírku s nimi přitom byla i dcera Klárka. Tehdy spolu byli ještě šťastní, podobně, jako na videu, které na internet vyvěsili jejich přátelé. A to v souvislosti s on-line peticí na propuštění Petra K. z Egypta, která má v současnosti přes šest tisíc podpisů.

Video  Emotivní záběry z jiné oslavy: Video z doby, kdy byla rodina Petra K. šťastná  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Více o případu Petra K. a další reakce Čecha, který nuceně zůstává v Egyptě, najdete v pátečním Blesku!

mamasamsam ( 12. října 2013 10:33 )

Má rád pozornost a potřebuje peníze, asi tak to je.

mamasamsam ( 12. října 2013 10:31 )

........."Škrtila ho ze srandy.............. -------------------------------------------------------- Kdyby ho škrtila, měla by palec z druhé strany krku, v protilehlé poloze a ne "opičí stisk".

jojone ( 28. září 2013 07:09 )

hopsi, proč to vždycky tapetuješ dvakrát, demente, jednou stačí

obluda.pb ( 27. září 2013 20:50 )

Nejsem schopen odhadnout, zda má tenhle pán něco společného se smrtí svých nejbližších a jsem dalek nějakého odsuzování na základě "informací" našich médií. Nicméně je to retard, když neustále komunikuje s Bleskem a spol., který ho střídavě odsuzuje, pomlouvá a pak se ho naopak zastává, prostě jak se to novinářům hodí. Blesk ví stejné hovno jako my a neustále ho akorát rozmazává...

hops.1 ( 27. září 2013 20:06 )

petrkramny.vrah:ŽÁDÁM TREST SMRTI PRO JEHO SESTRU-OBHAJOVAT VRAHA JE TO SAMÉ JAKO VRAŽDIT (23. 09. 2013 16:44) reagovat nahlásit vrahkramny:vymen si antivirus,z tou srajdou co tam mas te jeste nekdo okrade.hlavne nedelej zadne bankovni prevody pres internet (23. 09. 2013 16:49) reagovat nahlásit jojone:bububu, moc se bojím (23. 09. 2013 175) reagovat nahlásit dyskrymynacija:Tak ty jsi petrkramny.vrah? (23. 09. 2013 178) reagovat nahlásit jojone:třeba, mně je to jedno (23. 09. 2013 17:15) reagovat nahlásit dyskrymynacija:Blbý co, takhle se profláknout?

Zobrazit celou diskusi