Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kněze (47) obvinili ze sexuálního zneužívání dívky (12)!

Slovenský kněz (47) se již ke zneužívání dívky doznal
Slovenský kněz (47) se již ke zneužívání dívky doznal  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp, ČTK - 
24. září 2013
14:37

Místo aby šířil slovo boží a vyznával nejvyšší cnosti, bylo jeho chování více než hříšné! Slovenská policie obvinila kněze Pavla (47) ze sexuálního zneužívání nezletilé dívky (12).

V případě prokázání viny knězi hrozí dlouholeté vězení. U představitele katolické církve, ke které se na Slovensku hlásí většina obyvatel, je aféra tohoto druhu za poslední roky ojedinělá.

Zneužíval ji před rokem

Portál čas.sk napsal, že katolický kněz se od roku 2011 až do loňska s nezletilou dívkou opakovaně setkával a mimo jiné se jí údajně dotýkal na intimních místech a políbil ji. Tehdy 11leté dívence prý také posílal sms zprávy, že ji miluje a naléhal na ni, aby k němu přišla. K sexuálnímu zneužití nezletilé prý docházelo na faře i v kostele.

Kněz se přiznal

Portál také napsal, že kněz přiznal jak citovou náklonnost k dívce, tak posílání sms zpráv, jakož i objetí a doteky s nezletilou. „Už o tom nechci mluvit. Uvidíme, jak rozhodne soud,“ citoval portál čas.sk obviněného duchovního. Biskupský úřad v Nitře, pod který zmiňovaný kněz patří, uvedl, že o případu nebyl dosud informován. Podle mluvčího úřadu Miroslava Lyka biskup chování obviněného kněze prověří.

cipisek134 ( 26. září 2013 11:34 )

slnecnica12: Doktor Chocholoušek by z tebe měl radost! Máš parádně vymytej mozek!

vary ( 24. září 2013 21:11 )

Těm ***.um černo***nickejm by měli hned po vstupu do této organizace ustřihnout koule i s ptákem.

slnecnica12 ( 24. září 2013 17:30 )

Ďakujem ti za tento názor. Myslím si to isté. Podľa mňa je celibát nielen proti prirodzenej telesnosti, ale dokonca je to v prípade mužov niečo podobné ako neriadená, nekontrolovateľná strela alebo munícia, schopná kedykoľvek uvoľniť ničivo nahromadenú energiu. A následky sú strašné. Tie potom sledujeme a podaktorí kritizujeme a odsudzujeme. Kto z vás už v dospelosti v celibáte žil? Asi by si to mal vyskúšať každý, aby vedel, o čom je reč!

slnecnica12 ( 24. září 2013 17:23 )

Chcem reagovať na hlúpe reči. Aj ja som veriaca. Myslím si, že aj 1binladin v niečo verí, inak by už nežil. A nikto ho za to neodsudzuje. Ja sa od pedofilných kňazov dištancujem. No vyhlasovať, že treba odstreliť, obesiť atď. všetkých veriacich, to je silná káva. To tým myslíš aj seba, chlapče? Všetci musíme veriť, keď chceme žiť. No vyhlásenia takéhoto druhu silne pripomínajú Hitlerovu propagandu. Veriaci, do plynu? namiesto židov? Aj to sú veriaci, vlastne máme dokonca rovnakého BOHA. Hráš sa na Hitlera? No tak mi nezostáva už nič iné, len ti zaželať iný, možno lepší koniec ako bol ten jeho. Tak sa maj fajn a kým niečo šplechneš, porozmýšľaj najskôr, potráp tie malé šedé potvorky v svojej hlave, prosím.

jirkabr ( 24. září 2013 17:06 )

Dokud Vatikán nezruší celibát bude se to dít nadále. Je to proti přirozenosti. Kristus by celibát nikdy nechtěl. Církev si vytvořila bez Krista vlastní pravidla!!!

Zobrazit celou diskusi