Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Důkaz o nevině ze záhrobí? Petici za propuštění Petra K. podepsala i Klárka!

Autor: geo - 
21. září 2013
15:45

Už jsou to téměř dva měsíce, co na dovolené v Egyptě zemřely dvě Češky Monika (†36) a Klárka (†8) a vyšetřování jejich záhadného úmrtí nikam nepohnulo. Na internetu vznikla petice na podporu otce a manžela zesnulých Petr K., který stále zůstává v Egyptě se zákazem vycestování. Na petici se dnes objevil podpis se jménem jeho mrtvé dcery Klárky!

Petici už podepsalo přes 6 tisíc lidí. Kromě podporovatelů Petra K., kteří věří, že je v Egyptě držen neprávem, přitahuje i vtipálky a hyeny. Mezi podpisy se již před týdnem objevilo jméno Moniky. Dnes přibylo na petici Klárčino jméno, jak informoval server TN.cz. Po upozornění její podpis autoři petice vyřadili.

Zadržován bez obvinění

Petr K. je držen v Egyptě už 54 dní. Má zakázáno vycestovat, přestože egyptská policie neupřesnila, jestli je držen v zemi jako svědek případu, či podezřelý. Za celou dobu podle svých slov nebyl ani jednou vyslýchán. V hotelu bydlí na náklady cestovní kanceláře, na ostatních nákladech ho nedobrovolný pobyt už stál přes sto tisíc a přežívá jen díky podpoře rodiny z Čech.

 

danny64 ( 23. září 2013 18:16 )

Moc dekuji vyzkousim jinak u nas v Kanade na zapadnim pobrezi ani v Evropskych deli nic od mleka nemaji takze vyzkousim moc dekuji.

petrkramny.vrah ( 22. září 2013 16:00 )

PECENÁ ŠTĚTKA S DĚTÁTKEM: ZAJEDEME DO EGYPTA A POSTUPUJEME DLE VRAŽEDNÉHO POSTUPU PETRA KRAMNEHO. Podaváme s kolou a louhem

danny64 ( 22. září 2013 08:47 )

Chtela bych se pokusit udelat cesky nepeceny dort sakras co oni tam davaji ted si nevzpomenu ooo zakysana smetana to prece tady take neni a tak jsem si rikala asi mascarpone a tvaroh do buchet ja davala cream cheese a to neni proste jako tvaroh.Kolikrat jdu na ceske recepty a spousta veci tady neni vem si jen v Cesku ten silene velky vyber jogurtu a vseho ja vzdy koukam jako blazen. No hlavne prosim Te co mam dat do nepeceneho dortu.Promin pisi az ted ja mela sluzbu az ted jsem skoncila.Tak zatim moc dekuji a mej se moc hezky

eiva ( 22. září 2013 03:16 )

Moriss Děkuji, je to taková moje zkouška trpělivosti. Vysvětluji a jsem služná, přestože je tu tolik nadávek a hrubosti ke mně. Jedině vysvětlováním a argumentací jako malým dětem lze přesvědčovat. Ale někdy si myslím, jetli to není jen moje zbožné přání, protože si tu hrůzu jestli to spáchal PK nedokážu ani trochu představit. Proto doufám v dobré vyšetření, aby otec a manžel nebyl vrah, to by pro pozůstalém bylo o moc horší.

eiva ( 22. září 2013 02:59 )

Zdravím bobanu, jukněte hlavně na to co psala ta paní na svém webu, jak to chodí v hurghádksé nemocnici. Oni se mi ty odkazy pokoušeli ničit, tím prázdným stránkováním a nadávkami. Ale já to beru za velmi důležitou informaci. Hnusí se mi celá Hurgháda.

Zobrazit celou diskusi