Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strážníci, kteří ve službě hráli automaty: Jeden už je bez odznaku, druhý nemocný!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Jana Ulrichová, geok - 
22. září 2013
10:42

V pracovní době odhodili uniformy i zbraň a… hráli automaty. Tak své dva podřízené přistihli v srpnu v době, kdy měli být na pochůzce, velitel žatecké městské policie a jeho zástupce. Jeden z průšvihářů už uniformu svlékl, druhý se hodil marod.

„Pracovní poměr strážníka P. K. u městské policie skončil,“ řekl místostarosta Jan Novotný. Za jakých okolností, tedy zda jej vyhodili nebo odešel sám, neuvedl. Dodal, že o osudu druhého strážníka P. S., který se hodil marod, město ještě jedná.

Pistole na baru

Případ vyšetřovala i policie, která navrhla potrestat oba průšviháře za přestupek. Nadýchali totiž dokonce alkohol. Jeden z nich připustil, že šlo o zbytkový alkohol, druhý se vymlouval na kapky na kašel Bromhexin. Podle policejní mluvčí Jaromíry Střelcové bude navíc jeden z nich vysvětlovat i to, proč služební zbraň odložil k barmance pod pult. Podle místních nebylo pochybení strážníků ojedinělé. Oba prý navštěvovali hernu v době, kdy měli být na pochůzkách, často. Jedna z barmanek je údajně kryla. Jejich nadřízení je tam nachytali na základě udání.

gogo ( 22. září 2013 12:43 )

Je to sice od strážníků ošklivé, ale proti Nagyové (a nejen proti ní) jsou to andílci...

tarot666 ( 22. září 2013 12:17 )

MP je odbor k ničemu,jen vysává peníze z kapes poplatníků a z 9% tam jsou jen šmejdi,gauneři a grázlové kterým se nechce makat-jeden příklad z mnoha,známej z dětství,který a ZŠ měl jen 4 a propadal si 90.letech kdy byl soustružník ve fabrice udělal nádstavbu,maturitu dostal za prachy a hned šup k Městské p.,dneska tam je 15 let,bere prachy za nic a ještě dostane tučný odchodný a výsluhu

kalnormin1 ( 22. září 2013 12:14 )

U nás někdy i po pracovní době, když jim padá list.

jpavlik ( 22. září 2013 12:12 )

MP je asi všude zbytečná. U nás jen kontrolují parkování a rozdávají lístečky za stěrače. V případě potřeby zásahu např. u potyčky v nonstopu přijdou po akci. Vždy ale sepíší protokol a vykáží tím činnost.

Zobrazit celou diskusi