Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajná svatba syna boháče Chrenka: Miliardy ochrání předmanželská smlouva?

Fotografie
Letecký snímek zámku v Kolodějích, který koupil milirdář Tomáš Chrenek  (Autor: internal)
Autor: simao, vlb - 
20. září 2013
10:41

Sňatek syna Tomáše se miliardářovi Chrenkovi povedlo ututlat, ovšem jen zpočátku. Pravda o tom, že si Chrenek mladší vzal slovenskou moderátorku, stejně vyšla najevo. Další okolnosti svatby jsou však stále zahaleny tajemství. Třeba předmanželská smlouva a to, kam novomanželé vyrazí na líbánky.

Svatba sice malá a jen v úzkém rodinném kruhu, ale za bezpečnostních opatření, jako byse ženil státník! Tak vypadal tajný obřad syna miliardáře a spolumajitele Třineckých železáren Tomáše Chrenka (56), jehož majetek se podle Forbesu odhaduje na 11,5 miliardy korun. Tomáš Chrenek mladší (27) si po pěti letech chození bral půvabnou moderátorku TV Markíza Máriu Pietrovou (29). "Chtěli si svůj velký den užít v absolutním soukromí," řekl zdroj blízký rodině deníku Nový Čas.

Chrenek starší je přitom považovaný za čtvrtého nejbohatšího Slováka. A i když nevěsta nevypadá na nějakou zlatokopku, na Slovensku se již spekuluje o tom, že rodinné miliardy si nechal ocelářský magnát pojistit předmanželskou smlouvou. Chrenek starší přitom ovládá nejen Třinecké železárny, ale také filmová studia Barrandov a prostřednictvím zdravotnické skupiny Angel podniká i v oblasti lékárenství a pojišťovnictví. Podle serveru tyden.cz pak v Česku koupil za 233 milionů bývalý vládní zámek v Kolodějích.

Předmanželská smlouva? Vrchol intimností

"Nezlobte se, ale to už je vrchol intimností. Je to soukromá záležitost," odmítl novopečený ženich Chrenek mladší prozradit serveru pluska.sk, zda skutečně předmanželskou smlouvu sepsali. Server upozorňuje, že na Slovensku však zákon předmanželskou smlouvu zatím nijak neupravuje, zatímco v Česku už je to běžný standart. A mladý pár se bral právě v české metropoli... 

Není přitom ani jisté, kam se mladý pár vydá na líbánky. I o tom Chrenek mladší mlčí, bedlivé utajování tak pokračuje. Když však Chrenek randil se slovenskou tanečnicí Ivanou Surovcovou, oblíbili si prý Španělsko, především Kanárské ostrovy. Vydají se tam i novomanželé?

Letecký snímek zámku v Kolodějích, který koupil milirdář Tomáš Chrenek Letecký snímek zámku v Kolodějích, který koupil milirdář Tomáš Chrenek | Foto Blesk - David Malík

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi