Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Syn miliardáře Chrenka a krásná blondýna: Foto z tajné svatby!

Autor: vlb, šim, sch - 
19. září 2013
20:33

Pětiletý vztah Tomáše Chrenka mladšího a moderátorky TV Markíza Márie Pietrové vyústil ve dvě sladká ANO. Vzali se o víkendu, tajně a manžela táta, miliardář Tomáš Chrenek, dělal, jako by nic! Odskočil si na tenis, skoro by se dalo říct, že by o svatbě nevěděl. Opak je ale pravdou. Kdo by ale takhle krásnou nevěstu přehlédnul?!

Malá, skromná svatbička, plná bezpečnostních opatření. Skoro to až vypadalo, že se ženil samotný prezident! Syn podnikatele Tomáše Chrenka, jehož majetek má podle Forbesu hodnotu 11,5 miliardy korun, se oženil tajně minulou sobotu.

Velké utajení!

Svatba se prý odehrála v nejužším kruhu rodiny za přísného utajení. „Chtěli si svůj velký den užít v absolutním soukromí,“ vysvětlil zdroj blízký rodině deníku Nový Čas.

Vzal si hvězdu televize

Slovenský deník Nový Čas oslovil i samotnou nevěstu Pietrovou. Odmítla však cokoli komentovat. Je však možné, že svůj sňatek odhalí novým příjmením. Pietrová patří totiž k týmu moderátorů zpráv TV Markíza.

Svatbu maskoval tenisem

O tom, že se rodina snažila svatbu svého jediného syna co nejpečlivěji utajit, svědčí fakt, že se Tomáš Chrenek starší i se svou manželkou o víkendu vypravili do O2 areny sledovat daviscupový boj českého týmu proti Argentině.

V čestné lóži sledovali zápas společně s exministrem průmyslu a obchodu Martinem Kocourkem, který proslul odklonem svého milionového majetku před manželkou. Loni z podobného místa Chrenek sledoval tenis například vedle Karla Gotta, Ivana Lendla nebo Miroslava Kalouska.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

socky.z.blesku ( 3. srpna 2015 15:07 )

Bzzz nebzučí ti v pr-de-li (_!_) LYSOHLAV ? bzzzigƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . bzzzzagƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . bzzzzigƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . bzzzzagƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . .prdni si stařenko , prdni si ať může Ven BZZZZZZZZZZ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.

kamii ( 20. září 2013 07:42 )

Je legrační, že když si někdo chce užít svatbu bez humbuku a novinářů, tak na něj koukají jako na exota. Tady je vidět , kdo je hvězda ! Ty co opravdu něco dokázali, nepotřebují se vystavovat a dělat online reportáže ze svateb a porodnic. Viď POmíku Blahopřeji.

Zobrazit celou diskusi