Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Z toho videa se vám zastaví dech: Angličanka dostala za tanec na zastávce roli v muzikálu!

Obyčejný tanec na zastávce dostal Angličanku do profesionálního muzikálu!
Obyčejný tanec na zastávce dostal Angličanku do profesionálního muzikálu!  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: sch - 
19. září 2013
18:00

Každý si láme hlavu, jako svůj životopis vystavět tak, aby v novém zaměstnání přijali právě jeho. Jenže možná to je špatná cesta. Zkuste třeba před firmou, kde chcete pracovat, předvést podobné kreace, jako Angličanka Ellie Cole. Ta se totiž vlnila na zastávce autobusu tak originálně, až dostala roli v muzikálu!

Famózní video, které se rázem stalo naprostým fenoménem internetu, má už přes milion zhlédnutí. Už v prvních vteřinách, jak budete z talentu u vytržení, přestanete dýchat – pokud se závodně nepotápíte, hrozí, že se udusíte dřív, než se dodíváte.

Byl to den jako každý jiný, nelišil se ničím od těch ostatních. Ellie Cole v dubnu v Eastleighu v jižní Anglii čekala na autobus a dlouhou chvíli si zkracovala poslechem hudby. „Vždy, když se vracím z práce, tak mám sluchátka a nemůžu si pomoci, prostě tancuju,“ řekla Ellie.

Skrytá kamera

Aniž by o tom Ellie věděla, přes ulici jí někdo natočil, doplnil asi tříminutový záběr písničkou Dancing Queen od skupiny ABBA a pod názvem Eastleigh's Got Talent (Eastleigh má talent) umístil na YouTube.

Role v muzikálu

Na internetu si skvělého videa nemohla nevšimnout režisérka místního divadla Lynne Parisové. "Našla jsem ji přes Facebook a pozvala na poslední zkoušku muzikálu AH Men. Byla skvělá a hned zapadla mezi ostatní účinkující," řekla režisérka, která nový objev zařadila do sboru v prvním jednání.

Studovala

Coleová prohlásila, že role je šancí pro naplnění jejích divadelních ambicí. Žena studovala herectví na místní škole Eastleigh College, studia ale prý kvůli penězům přerušila.

Na videu prý netančila na Dancing Queen, ale na písničku Aleshy Dixonové Knock Down:

naidka ( 19. září 2013 20:02 )

" Už v prvních vteřinách, jak budete z talentu u vytržení, přestanete dýchat – pokud se závodně nepotápíte, hrozí, že se udusíte dřív, než se dodíváte." Bleskáči, to se vám povedlo, chcete mít někoho na svědomí? Teď se nikdo neodváží na video ani podívat.

mortis69 ( 19. září 2013 18:40 )

Naprosto nechápu,z čeho se mi měl zastavit dech Navíc ta fotokoláž je dost zoufalá

Zobrazit celou diskusi