Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další pekelné video Julči z metra: Napadla televizní reportéry

Autor: ljš - 
17. září 2013
19:52

Julča, která napadla cestující v pražském metru, terorizuje kdekoho. Pár facek od ní schytali i reportéři televize Nova, když se s ní pokusili udělat rozhovor, ve kterém mohla celou potyčku z MHD vysvětlit.

Ku*vy a svi*ě používá paní Julie ve svém slovníku častěji než jiní lidé slovo děkuji. Těmito výrazy počastovala i reportéry TV Nova, kteří ji slušně požádali o rozhovor. Podobně jako cestující v metru ale neměli šanci. Přísloví "Se slušností nejdál dojdeš" u paní Julie rozhodně naplatí.

Stejně jako v metru neútočila žena, která je podle sousedů psychicky narušená, jenom slovně, ale reportéry napadla i fyzicky. Znovu došlo ke strkanici, plivání a nakonec létaly i facky. I tentokrát bylo Julče jedno, jestli tluče ženu nebo muže.

Video Šílená Julča z metra napadla reportéry TV Nova - TV Nova
Video se připravuje ...

Agresivní "dáma" se stala takřka přes noc hvězdou internetu, když se na síti objevilo video z pražského metra, ve kterém plive na své spolucestující a nadává jim. Podle všeho to byl ale jen slabý odvar z repertoáru šílené ženy, která je postrachem nejen sousedů, ale i rautů.

marie60 ( 19. září 2013 15:28 )

marie60 ( 19. září 2013 15:26 )

Tady nejde jen o reportéry z Novy ale i o její sousedy, kterým dělá zle.Kam ona vleze, tak hučí jak Niagára.Jen chodí na akce,kde se může zadarmo nažrat.Ona je póvl a nic jiného.Kdybych já tak vyváděla, tak už budu zavřená někde v kleci a nebo kaput.

dfghjk ( 18. září 2013 12:28 )

Julča je mi čím dál víc sympatická, a pokud mi za to chceš spílat, pak mi nejdřív řekni, jak jinak se má člověk drzého a vlezlého novináře zbavit, když víš, že ať řekneš cokoliv, novinář to do vysílání sestřihne a upraví tak, aby tě co nejvíc očernil, pošpinil, nebo zesměšnil. Viz třeba darebák Hruška, co teď šmíruje a kritizuje živnostníky, co se tak tak klepou, aby se udrželi.

japos22 ( 18. září 2013 11:47 )

Přesně. Babča to pochopila, že jinak už to u nás jinak nejde a nebojí se, a s hulvátama, co se tváří jak slušňáci je to jediné řešení - škoda, že je na to sama

slacker ( 18. září 2013 08:43 )

No to je hnus.Polejt,zapálit a pochcat!

Zobrazit celou diskusi