Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Egyptě se chystá tajná schůzka: Pomůže Petrovi K. domů?

17. září 2013
12:46

Ani sedm týdnů po smrti Moniky a Klárky, nedostala česká strana z Egypta žádné informace o průběhu vyšetřování. Nyní se však chystá tajná schůzka, která by měla všechno změnit a snad pomoci Petrovi K. dostat se konečně domů.

Ministerstvo zahraničí potvrdilo, že stále k případu nemá žádné nové informace. Česká strana, kterou zastupuje hlavně konzulka v Káhiře, proto požádala o oficiální schůzku s egyptskou prokuraturou.

"Chceme zjistit, jak to s tím vyšetřováním vypadá. A pochopitelně budeme tlačit na úřady, aby nám vysvětlily, proč je ten pán nadále v Egyptě a není mu umožněno odcestovat," řekla mluvčí ministerstva zahraničí Johana Grohová serveru TN.cz.

Ze schůzky pro Petra K. plyne velká naděje, protože by se situace mohla konečně pohnout směrem kupředu. Nucený pobyt v hotelovém pokoji má na něj velmi špatný dopad. Výrazně zhubl a upadl do depresí. Přestože by mohl vyjít ven, zůstává neustále na pokoji. „Opravdu tu nic nedělám, celý den přečkám na internetu, rychleji ubíhá čekání na povolení odjet domů,“ řekl Blesku.

hopsicek ( 21. září 2013 00:30 )

to je jasný, že by mu to nikdo nevěřil

kockamicka ( 20. září 2013 22:03 )

tak to bych moc nerekla ze v egypte je clovek zoufalej protoze to co se stalo v jednom pokoji a P.P.K.ONICEM NEVI TAK TOMU SEMI NECHCE VERIT

surfinie ( 20. září 2013 19:30 )

páni politici, v egyptě máme dlouho zoufalého spoluobčana v nesnázích, vaše liknavost je přímo neomalená !

kockamicka ( 20. září 2013 15:51 )

tak uz vidim ze kdyby takhle byl na stejnym miste cikan jestli by mu taky verili jako P.K.a pomahala CR

jana247 ( 18. září 2013 16:47 )

Kramný to zde každý den studuje aby byl v obraze, musí mít z toho hlavu jak hasičskou helmu

Zobrazit celou diskusi