Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr K. v Egyptě trpí: Zhubl 15 kilo!

Autor: et - 
12. září 2013
12:05

Petr K. (35) v egyptské Hurghadě stále nuceně přežívá a čeká na povolení policie odletět z rozpáleného pekla. Stres, nekonečný smutek, nechuť k jídlu a nejistota, co bude dál, se na Petrovi podepsaly i fyzicky, zhubnul už 15 kilo!

Dříve statný chlap se po měsíci nuceného vězení změnil ve vyhublého a deprimovaného člověka. „Lidi si myslí, jak si tu žiju. Jsem ale pod neskutečným psychickým tlakem. Ztratil jsem rodinu a vůbec nevím, co bude doma,“ vylíčil Petr. Každodenní přemýšlení, proč nezemřel i on, jeho vzhledu nijak nepřidává.

V hotelu chodí pouze na snídani a večeři. „Jak jím tak málo, jsem lehčí odhadem o 15 kilogramů. Vážím teď asi 85 kilo,“ přemýšlel. Pokaždé ale nesní všechno jídlo. „Nemám vůbec chuť. Jím jen, protože musím. Nehledě na to, že na jiné jídlo bych neměl ani peníze,“ řekl.

Ještě v Česku pracoval v automobilce, kde potřeboval hodně síly. Dnes na něm visí ochablé svaly. „Nemám zde žádný pohyb. Dělat není co, jen počítám dny, až odletím,“ zkroušeně dodal.

andrysovic ( 26. září 2013 10:16 )

Bodejť by tam ten darebák nezhubnul,to jen ze strachu z toho jejich vězení,zavraždil a myslel si že klidně vycestuje domů a ono mu to nevyšlo,počítal s tím,že mu to projde,Jednoznačně VRAH.

oliiiii3 ( 20. září 2013 20:16 )

Jeste se nestalo ze by se vrah nepriznal, kazdy se do jednoho dne prizna. Petr to neudelal a nechapu proc ho nepusti domu. PRO NEHO TO NENI VUBEC LEHKE JE TAM UPLNE SAM A BEZ OPORY. PETRE DRZIM PALCE. vydrzte. PAK UZ BUDE JE DOBRE.

mikromakoska ( 19. září 2013 11:21 )

vždyť mu to jen prospělo,na mladého chlapa byl pěkně naducaný! a o tom, že holkám pomohl na onen svět vůbec nepochybuji,skoro vždycky, když se jedná o rodinný masakr je pachatelem někdo blízký,jedině on přežil !

osel.ijacek ( 17. září 2013 16:33 )

Zabil je. Je to hajzl. Pokaždé jíná výpověď. Ať si to tam v tom jejich krimu užije

ornellatlustoprdka ( 15. září 2013 05:14 )

A co teprve, až bude čekat na oprátku, to teprve zhubne

Zobrazit celou diskusi