Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Snoubenec (†34) skočil do vln, aby zachránil svou lásku (†25): Oba se utopili!

Andrew se snažil v rozbouřených vln zachránit svou snoubenku, oba se však v moři utopili
Andrew se snažil v rozbouřených vln zachránit svou snoubenku, oba se však v moři utopili  (Autor: Facebook/Twitter)
Autor: shp - 
10. září 2013
18:34

Oba se nesmírně milovali, zasnoubili se a chtěli se brát. Před svatbou se ale rozhodli pro romantickou dovolenou na Sicílii, která se britskému páru stala osudnou. Carmen Spiridon (†25) se začala topit v rozbouřeném moři. Když se ji její milý Andrew Sturgess (†34) pokusil zachránit, zemřel ve vlnách také.

Britský pár se rozhodl pro romantickou dovolenou na slunné italské Sicílii. Chtěli si dopřát hezké počasí a koupání v moři u hezké pláže. Jenže dovolená skončila tragičtěji, než by si kdo dokázal pomyslet.

Za snoubenkou skočil do moře

Když se vydali Carmen s Andrewem na pláž, bylo moře rozbouřené. Andrew zůstal na souši, zatímco Carmen se šla do vody smočit. Po chvíli ji ale stáhly vlny pod hladinu a začala se topit. Andrew tak rychle skočil za svou milou do moře, aby ji zachránil. Jenže vlny byly příliš silné i na něj.

Plavčíci se ho pokusili oživit

O několik minut později šli po pláži náhodní kolemjdoucí, kteří spatřili na hladině tělo Andrewa a okamžitě začali křičet. To uslyšeli plavčíci, kteří byli sice mimo službu, ale neváhali ani chvíli a do moře skočili, aby mu pomohli.

Na záchranu již bylo pozdě

Andrew nedýchal, a tak okamžitě začali s resuscitací. Na záchranu už však bylo pozdě, Brit na pláži zemřel. O několik minut později objevili plavčíci i tělo Carmen. „Byl k pomilování, vše v životě se snažil řešit správně,“ řekl Andrewův kolega na jeho památku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jahodove_ticho ( 10. září 2013 21:20 )

Pěkná....blbá....mrtvá a ne sama

Zobrazit celou diskusi