Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Opice utrhla v zoo chlapečkovi (8. měs) varlata: Než ji chytili, jedno sežrala!

Opice zmrzačila miminko, chlapečkovi urvala šourek!
Opice zmrzačila miminko, chlapečkovi urvala šourek!  (Autor: reprofoto youtube.com/profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
8. září 2013
12:30

Neuvěřitelnou hrůzu zažil teprve osmiměsíční chlapeček při výletu do čínské zoo. Když ho maminka přebalovala u volného výběhu s opicemi, jedna z nich k němu přiběhla a urvala mu varlata.

Děsivá událost se odehrála v zoologické zahradě Guiyang Qianling v Guìyángu, hlavním městě provincie Guizhou. Opice zde mají otevřený výběh, ve kterém se mohou volně pohybovat.

Osudné přebalování

Maminka zrovna svého chlapečka přebalovala, když k nim přiběhla opice, podle všeho makak. Nebohému miminku urvala šourek a utekla s ním. Než ji zaměstnanci zoologické zahrady polapili, jedno stačila sníst. Dítě skončilo v nemocnici.

Chlapeček přežije, ale ponese si následky

I když přežije, tak již nikdy nebude moci mít v dospělosti vlastní potomky. U výběhu je sice napsáno varování, aby lidé opice nekrmili, ale to zcela jistě nebyl záměr matky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dragon67 ( 30. dubna 2016 17:47 )

Ono se sice říká je oprsklý/á jako opice, ale u téhle opice by se mělo říkat je brutální jako sadistický vrah. Buď ta opice měla hlad a nebo to udělala z nudy. Jestli to udělala z nudy tak bych jí popravil.

miisa19 ( 9. září 2013 16:52 )

Souhlasím s tebou, někteří lidé si opravdu nevidí do pusy! Jinak tvůj pravopis je opravdu katastrofální, takový hrubky!

itartas ( 9. září 2013 14:27 )

prosím tě, kdo se promenáduje na kolejích s kočárem...

kockamicka ( 8. září 2013 23:05 )

nekteri lide bisi meli davat pozor na svoji tlamu co rikaji nebo pisou protoze sami nevedej ceho se muzou sami dockattttttt!!!!!!!je jsni ze ta matka to neudelala naschval aby ublizila svemu malinkatemu synackovy to predci da ruzum ne??????preji malemu brzke udraveni

itartas ( 8. září 2013 19:36 )

To je taky nápad nechat pobíhat drzé opice po ZOO a na druhou stranu to je taky nápad v takovém prostředí přebalovat mimino. Chudáček malej, taková hrůza. Zažalovala bych provozovatele ZOO.

Zobrazit celou diskusi