Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VÍME PRVNÍ! Přísně utajovaná svatba: Exšéf dopravního podniku Dvořák si vzal modelku Seidlovou!

Autor: rvs, mal, höh - 
7. září 2013
21:10

Luxusní auta, nákladné róby, urostlí bodyguardi… Tak vypadala svatba bývalého šéfa pražského dopravního podniku Martina Dvořáka (43). Ten se zoufale snažil slavnostní událost utajit, díky reportérům Blesku se mu to ale nepodařilo.

Nechvalně proslulý bývalý šéf dopravního podniku Martin Dvořák si ve smíchovském hotelu Sacre Coeur si vzal modelku Andreu Seidlovou. Když se o svatbu zajímali reportéři Blesku, poštval na ně hromotluky z ochranky.

Vypadněte, nebo to bude bolet!

„Vypadněte, nebo to bude bolet,“ pokřikovali urostlí bodyguardi, přestože reportéři stáli na veřejném prostranství. Svojí druhou svatbu Dvořák pojal v luxusním stylu. Do odsvěcené kaple se na svatbu v naleštěných milionových bourácích sjela pražská smetánka složená z bohatých pražských podnikatelů, s nákladně oblečenými partnerkami po boku.

Video Utajená svatba exšéfa DPP Martina Dvořáka - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

illis ( 8. září 2013 12:46 )

Příspěvek querty je nějak informovaný, že by sám pan ženich a nebo jeho máti. To jsem nevěděla ani já, hlavně ta procenta "úspěšnosti" .

illis ( 8. září 2013 12:38 )

pryčsvladou Na tom je vždy záhadné, jak matky těchto a jim podobným velmi rychle zbohatnou, některé dokonce přes noc a ve skutečnosti je to jen lumpárna . Přesně takhle prý zbohatla i další matinka óbr bohatého miliardářského Čecha a on prý měl jen pár tisíc, tedy ona zbohatla také tak záhadně . Kriminálka je na ně krátká, více do hloubky vést vyšetřování, kontrola skutečných příjmů a ne nějaké daňové přiznání. Přiznají jen to, co chtějí a ne jak je to ve skutečnosti. Doložit vše, co nakoupily, hezky vysvětlit původ peněz . Spoustu peněz mají v zahraničních bankách, u nás mají jen drobné. Docela bych se smála, kdyby jim to potom ty matinky už nechtěly vrátit a s mladšími milenci to vše rozfofrovaly .

illis ( 8. září 2013 12:31 )

tondapraha, máš jasný nick, ale spíše patříš do vesničky Horní Dolní....do soukromí lidem.. a ne to tvoje.....soukromý lidem.......

prycsvladou ( 8. září 2013 12:02 )

nejvíc ze všeho se mě líbí ta audina

prycsvladou ( 8. září 2013 12:01 )

 jsem zvědavý až bude v teplácích jestli ho tam bude ta zlatokopka navštěvovat

Zobrazit celou diskusi