Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Rvačka ve slovenském parlamentu: Chytání pod krkem a roztržený oblek!

Slovenským poslancům nestačí ostrá slova, padaly i rány
Slovenským poslancům nestačí ostrá slova, padaly i rány  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: sch - 
4. září 2013
17:38

Kdyby se v české politice řešily spory stejně jako v zahraničí, asi by byla na nemocenské půlka Sněmovny. Naposledy to pěkně vřelo ve slovenském parlamentu. Ve středu se tam poprali dva poslanci kvůli obyčejné faktické poznámce.

Nezávislý poslanec Alojz Hlina napadl poslance Antona Martvoně ze strany Směr-sociální demokracie za pár slov, které Martvoň pronesl při proslovu.

Martvoň mluvil o tom, že Hlina kritizuje exekutory, kteří chtějí zlepšit fungování svého stavu, a přitom sám zbohatnul na prodávání alkoholu mladistvým. Hlina Martvoně označil za ubožáka. A to neměl dělat!

Chytil mě pod krkem

„Při faktické poznámce jsem byl napadený poslancem Hlinem, což se stalo poprvé v dějinách. Žádný poslanec kromě Mečiara nikdy nikoho nenapadl. Chytil mě pod krkem a tlačil mě na židli asi půl metru. Roztrhnul mi nohavice, vyhrožoval mi a říkal mi, ať mu koukám do očí,“ řekl Novému Času Martvoň.

Kdybych ho napadl, leží v nemocnici

Jenže Hlina si asi myslí, že jako poslanec může mlátit kde koho, když se na něj vztahuje imunita. „Musím to korigovat. Já jsem ho nenapadl. Kdybych ho napadl, tak leží na ARO. Martvoň není moje výkonová třída,“ dodává arogantně Hlina.

ko.ko.tek ( 5. září 2013 08:18 )

za takové cancy berou hromadu peněz. Když chtějí něco projednávat, mají se držet hlavní podstaty a ne tam řešit a vytahovat něco, co do práce nepatří, kryplové nenažraní.

balin ( 4. září 2013 19:28 )

a prečo "kdyby se", veď už aj u Vás padla facka na sále...

abvydavatelstvi ( 4. září 2013 17:45 )

Nemá být napsané že byl napaden poslancem Hlínou a ne Hlinem .....novinářské hyeny se vysmivaji Kramnemu...... že mu nešlo učení ale přitom sami v každém článku a nadpisu mají spoustu školackych chyb .....

Zobrazit celou diskusi