Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matkovraha Štěpána dopadli, agresor byl na útěku 7 hodin!

Autor: shp - 
4. září 2013
10:15

Krvavé ráno se dnes odehrálo v pražské ulici Šafářova. Došlo tam k brutální vraždě starší ženy, za kterou stojí  její vlastní syn Štěpán Ondráček (26), celostátně hledaný muž. Nebezpečný vrah byl dopaden po sedmi hodinách na útěku!

Vražda se odehrála dnes ráno v pražské Hostivaři. Na místo vyjelo několik policejních vozů, záchranka a posléze i koroner. „Mohu potvrdit výjezd do ulice Šafářova,“ potvrdila účast lékařů mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Vrahem je známý kriminálník

„K vraždě došlo v šest hodin ráno. Přivolaný lékař prohlásil, že k úmrtí došlo kvůli několikanásobným poraněním. Čin byl podle něj spáchán obzvlášť brutálně. Celou událost kriminalisté prošetřují kvůli trestnému činu vraždy. V souvislosti s ní pátrají po Štěpánu Ondráčkovi (26),“ řekl Blesk.cz mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Dopaden po sedmi hodinách pátrání

Ondráček má přitom bohatou kriminální minulost. Již před vraždou po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání. „Mezi jednou a půl druhou hodinu odpolední byl dopaden. Cirka po sedmi hodinách jsme ho zadrželi vlastní usilovnou pátrací akcí,“ prohlásils potěšením Hulan dnes odpoledne.

Bývala to klidná čtvrt

Hostivař je přitom jednou ze slušnějších pražských čtvrtí. Nedaleko od místa vraždy bydlí herec Tomáš Juřička známý ze seriálu Sanitka a sídlo tu má i hudební boss František Janeček. „Byla to klidná čtvrt, nedávno nám tu ale zastřelili čtyři asiaty za barákem,“ řekl jeden z místních obyvatel, který žije v Hostivaři desítky let.

popocatepetl ( 4. září 2013 19:55 )

Tam ten problém nebyl, problém ale byla novela zákona. která povinnost ohledání zemřelých mimo zdravotnická zařízení hodila na praktické lékaře - a těm se do toho celkem pochopitelně moc nechce (pokaždé zavřít ordinaci a jet k bouračce apod.), i tak je jich nedostatek.

zirafa ( 4. září 2013 18:43 )

maddie, kolik ti roků ti bylo, za té krutovlády komančů?! ty tvoje kydy mi připadají, jako by ti je někdo naočkoval..... protože o tom víš hov*no....

zirafa ( 4. září 2013 18:35 )

usměvavá když vidím, co si dnešní už i ty nejmenší děti dovolí k rodičům a nejen k nim, tak bych vzala klacek a zřezala je, že by se týden neposadily! Ale oni jsou nedotknutelní, a liberální výchova přináší "ovoce"! Když na to rodiče mají, tak harantům se*rou horem dolem, a když zpovykaní spratci nedostanou, co si zamanou, tak jsou sprostí a kolikrát i agresivní.... a v horším případě to skončí vraždou..... proto říkám, škoda každé rány, která padne vedle, když si to zaslouží!

keep.smiling ( 4. září 2013 17:01 )

je fakt, že kdyby byl u nás jako nejvyšší možný trest trest smrti, že by mnohý vrah pravděpodobně nevraždil. Ne každý počítá s tím (když např. vraždí v afektu), že se na něj nepřijde... Kriminál je vlastně jen takový útulek, s pravidelnou stravou, střechou nad hlavou, lékařskou péčí, někteří pracují, někteří sportují a můžou sedívat na televizi...

keep.smiling ( 4. září 2013 16:58 )

taky si to stále říkám...

Zobrazit celou diskusi