Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Překupnice orgánů, která vydloubla chlapci (6) oči: Byla to jeho teta, zabila se skokem do studny!

Autor: shp - 
4. září 2013
07:41

Nebohý Guo Bin (6) z Číny již nikdy neuvidí své rodiče, ani cokoliv jiného. O zrak přišel, když mu překupnice s orgány vydloubla oči. Policie z krutého činu usvědčila chlapcovu tetu. Za svůj čin však už nemůže být potrestána, spáchala totiž sebevraždu.

Kdo mohl udělat tak brutální a krutý čin, ptali se rodiče malého Guo Bina. Odpověď na tuto otázka je děsivá. O oči malého chlapce připravila jeho vlastní teta. Ta ho zanechala vyděšeného, zraněného, celého od krve a bez očí v poli.

Pachatelka se doznala sebevraždou

Policie rozjela rozsáhlé pátrání a za jakékoliv informace, které by vedly k dopadení pachatele, nabídla odměnu 312 tisíc korun. Na stopu je ale přivedla samotná pachatelka, která minulý pátek skočila do studny ve vesničce Linfen.

Chlapec dostane umělé oči

Překupnicí s orgány, která připravila Guo Bina o zrak, byla jeho vlastní teta Zhang Huiying! Policie našla na jejích šatech dokonce chlapcovu krev. Guo dostane do prázdných důlků umělé oči, na které se již složili dobrovolníci. „Vybralo se přes 2,5 milionu korun,“ informoval deník China Daily.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pepazdp ( 4. září 2013 17:16 )

Ale jo. Malý chirurgický zákrok při lokálním umrtvení pokud skleněné oko má tendenci vypadávat, což není moc běžné, se provést musí. Ale takový, spíš kosmetický chirurgický zákrok a operace funkční oční náhrady, to je rozdíl asi jako mezi krtincem a Sněžkou...

zirafa ( 4. září 2013 16:33 )

pepazdp: aha, tak to jsem nevěděla, že už tyto operace dělají, já měla za to, že je to zatím ve stadiu výzkumu. Teď jsem si našla, že to zatím udělali 2 lidem...... ale i v případě běžných protéz je nutný chirurgický zákrok......

pepazdp ( 4. září 2013 15:19 )

Tady si to můžeš přečíst: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2410172/Aunt-Chinese-boy-6-eyes-gouged-prime- suspect-jumped-death-village-covered-blood.html "Elektronické oční implantáty mohou umožnit Guovi získat určitou míru vidění a rodina již obdržel nabídku od Hongkongského chirurga k provedení operace zdarma." Cena je za elektronické implantáty. Jejich operace bude zdarma. V případě těch tvých "protéz" by nebylo zapotřebí žádné operace. U elektronických implantátů je ale po určitém čase u dítěte nutná reoperace o které jsem už psal a ve ktertou nevěřím.

pepazdp ( 4. září 2013 14:10 )

Protézy - skleněné oční vzhledové nefunkční napodobeniny se jednoduše vloží do očních důlků. Žádná operace...

zirafa ( 4. září 2013 13:15 )

pepazdp: ty protézy nebudou za 2,5 mega, hodně peněz bude stát ta operace....

Zobrazit celou diskusi